2777
2789
عنوان

حرص خوردن از دست جاری لطفا بیاید

185 بازدید | 25 پست

سلام خواهش میکنم کامل بخونید و حتما نظر بدید خیلی حرصم گرفته

ببینید من و جاریم باهم صمیمی‌ایم مثل دوتا خواهر

جاریم بعد از عروسی مثل ما پدرشوهرم بهشون خونه داد که زندگی کنن،با خواهرشوهرم تو یک ساختمون بودن و من هم راه جدا طبقه همکف زندگی میکردیم

اصلا اصلا با خانواده شوهرم نساخت،هم اونا لجباز بودن هم این مدام دعوا و قهر داشتن تا اینکه ازاینجا اسباب کشی کردن رفتن،نه جاریم دل‌خوشی داره ازشون نه من

حالا شوهرم به واسطه پدرشوهرم یه درجه ترفی از سرکار بهش دادن،امروز با امتیاز هایی که شوهرم داشت استخر رایگان برامون گرفت من با دخترخاله هام و فامیلام رفتیم

من دلم واینستاد برای جاریمم تعریف کردم که از سرکار به شوهرم چیا دادن و چی‌شده

بعد اولش که مثلا خوشحال شد ولی الکی چون مشخص بود حسادت کرده

حالا خودش اونقدر که نفرت داره ازشون و هیچ قدمی براشون برنمیداره و میدونه منم بدم میاد ازشون

بهم میگه تو خیلی اشتباه کردی منطق میگه که باید اول به مادرشوهر و پدرشوهر شام بیرون میدای و حسابی تحویلشون میگرفتی،گفتم من اصلا همچین کاری نمیکنم مگه خودت میکنی اینکارو؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگه دست پدرشوهر و مادرشوهرم بود اول برای دامادشون کاری میکردن تا پسر،ولی خب چون دیگه نمیشد برای داماد کاری کرد مجبور شدن ب ای پسرشون انجام بدن

به خدا شوهرمم دل خوشی ازشون نداره خودشم راضی نیست برای پدرومادرش کاری کنه

ایناهمه رو جاریم میدونه ولی میگه تو وظیفته باید فلان کنی فلان کنی،آخه اصلا به توچه که تو زندگی من دخالت میکنی؟؟

به نظرم نباید به جاریت میگفتی چون شما گفتی اونم به خودش حق دخالت داده حالا از حرصش چیزی گفته شما جدی ...

آره مامانم میگه اشتباه کردی گفتی

گفتم که چون باهم احساس صمیمیت میکنیم بهش گفتم و گرنه اون اصلا حق نداره دخالت کنه و برای من تصمیم بگیره

بعدهم از اونجایی که مادرشوهرم اصلا دل خوشی از جاریم نداره،همیشع بهش میگه تو مال فلان شهر هستی هیچی نمیفهمی،خدا سرشاهده یک بار به روی جاریم نیاوردم که فلانی اینجوری میگه در مورد شهر و خانوادت

بعد ما با مادرشوهرم اینا همشهری‌ایم امشب بهم میگه تو هم مثل مادرشوهرت مال فلان شهری نمیفهمی

شما جای من باشید چی‌میگید بهش؟؟.

آره مامانم میگه اشتباه کردی گفتیگفتم که چون باهم احساس صمیمیت میکنیم بهش گفتم و گرنه اون اصلا حق ندا ...

عزیزم هیچوقت جاری رو مثل خواهر ندونید 

جاری حتی اگه فرشتم باشه از وسط آسمون افتاده باشه زمین آخرش جاریه‌‌.

هیچوقت پیشش از مادر شوهر یا کسای دیگه بد نگین چون آدم حسود براش تو مهم نیستی، مهم اینه که اون توجهی که بتو میشه ازت بدزده و خودش دوست داشته بشه

یجوری زیر ابتو میزنه که نمیدونی از کجا خوردی حواستو جمع کن

بعدهم از اونجایی که مادرشوهرم اصلا دل خوشی از جاریم نداره،همیشع بهش میگه تو مال فلان شهر هستی هیچی ن ...

این اتفاق خیلی برای من افتاده که خیلی چیزا رو به روی کسی نیاوردم ولی کوچک ترین موضوع رو میزدن تو سرم 

بی جواب نزارش اول غیر مستقیم جوابشو بده اگه خودشو جمع کرد که هیچ اگه دیدی نه بدتر تیکه بارت می‌کنه یجوری جواب بده که دهنش بسته شه خوبی به مردم نیومده 

کی گفته همیشه ما باید حرف دیگرانو تحمل کنیم

عزیزم هیچوقت جاری رو مثل خواهر ندونید جاری حتی اگه فرشتم باشه از وسط آسمون افتاده باشه زمین آخرش جار ...

آفرین دقیقا درست میگی

ما دوتا باهم باردار شدیم و زایمان کردیم

بچه هامون همدیگرو داداش صدا میزنن

منم باورکن مثل خواهر نداشتم میدونم این آدم رو

ولی این ذاتش خرابه گوسفند تو لباس گرگه

دقیقا از روبه رو عالی از پشت جلاد هستش

این اتفاق خیلی برای من افتاده که خیلی چیزا رو به روی کسی نیاوردم ولی کوچک ترین موضوع رو میزدن تو سرم ...

آره خیلی بده تو اونارو محرم راز بدونی وای اونا بخوان ازت سواستفاده کنن

باورت میشع تا حالا چندین بار بهم گفته که من ازت ناراحتم و تو فلانی و فلان؟منم میخوام فردا به روش بیارم بگم بهش

همیشه میگه من جواب همه‌رو میدم اگه ندم بعدش باید حرص بخورم

من دیوانه‌ام هیچی نمیگم بهش بعد تا صبح بیدار میمونم و حرص میخورم؟؟؟

آره خیلی بده تو اونارو محرم راز بدونی وای اونا بخوان ازت سواستفاده کننباورت میشع تا حالا چندین بار ب ...

نه گلم مشکل از شما نیست بقیه زیادی پررون 

من خودم انقد بعضیا بهم تیکه انداختن قبلا و جواب نمی‌دادم چون خجالت می‌کشیدم با خودم میگفتم باشه بزا بگه ولی من نگم که یوقت ناراحت نشه ( اینکه طرف ناراحت نشه برام مهم بود ولی خودم نه) 

بعد به خودم اومدم دیدم نه اینا ببخشید به دستشویی رفتن منم دارن نظر میدن و قضاوت میکنند 

دیگه جوابشونو دادم 

اینم بگم اولش که شروع می‌کنی به جواب دادن اینجور آدما گارد میگیرن و ممکنه واکنش تندی داشته باشند ولی بعد که یکی دوبار جوابشونو بدی میفهمند نباید خط قرمزاتو رد کنند 

در واقع وقتی شما به خودت احترام بزاری بقیه هم اینکارو میکنن 

از وقتی من جواب یسریا رو دادم دیگه خفه شدن دهنشون بسته شده 

مردم نمیگن این شعور داره جوابمو نمیده فک میکنن نمی‌فهمیم و پررو تر میشن 

اول از همه خودتو تو اولویت قرار بده هیچکس مهمتر از خودت نیست هیچکسسسس

2810