2777
2789

همه ما تو زندگی یه لحظه، یه اتفاق یا یه تصمیم داشتیم که مسیرمون رو برای همیشه تغییر داده. ممکنه یه تجربه مثبت باشه، مثل پیدا کردن عشقی واقعی یا یه موفقیت بزرگ، یا شاید یه چالش سخت که بعدش کلی رشد کردیم. اینجا یه فضاییه برای به اشتراک گذاشتن اون لحظات خاص که هنوزم تأثیرش رو تو زندگیتون حس می‌کنید.

منتظریم داستان شما رو بشنویم! چی بود اون خاطره‌ای که نگاهت به زندگی رو عوض کرد؟

🥺✨

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خاطره ی بد بود

یه نفر که تمام زندگیم رو براش گذاشته بودم من رو ترک کرد

من بعد از اون احساسی رو تجربه نکردم و برای خودم بودم و هستم

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .
یه خاطره ی بد بودیه نفر که تمام زندگیم رو براش گذاشته بودم من رو ترک کردمن بعد از اون احساسی رو تجرب ...

همین که خودت رو پای خودت وایستادی و مفتخرانه میگی خودم برای خودم هستم خودش ی موفقیت بزرگه دخترِ قوی✨

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

ازدواج

بچه ی به شدت خونگی بودم 

هیچ جا نمی‌رفتم بدون خانواده م

و از بابام پول تو جیبی می گرفتم

وضع مالی نسبتا خوبی هم دارن خانواده م

ازدواج کردم با آدمی که هیچی نداشت و تصمیم گرفتیم با هم زندگی بسازیم

همون تصمیم شد نور توی زندگیمون 🥹♥️

طلاقم

ببین هرچی تعریف کنم کمه

از اینکه خدا چجوری در های برکت و رحمتشو به زندگیم باز کرد

اصلا انگار به دنیا اومدم که توی اون زندگی تجربه های خاصی کنم بعد طلاق بگیرم بعد اینطور زندگیم بهشت بشه

همین که خودت رو پای خودت وایستادی و مفتخرانه میگی خودم برای خودم هستم خودش ی موفقیت بزرگه دخترِ قوی✨

حقیمتا خیلی ازش گذشته و الان با تاپیکت بهم یادآوری شد ، خیلی از احساساتم تغییر کردن و گاها لغزیدم و منحرف شدم

اما تلاشمو میکنم که همیشه توی مسیر اعتماد به نفس و تکیه کردن به خودم حرکت کنم

ممنونم ازت=]

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .

فهمیدم بدترین آدم از دید من میتونه بهترین آدم از دید یکی دیگه باشه و برعکس.. ینی با شخصی آشنا شدم ک از دید همه بد بود اما برا من فرشته... این آشنایی دیدمو ب همه عوض کرد

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم...