2777
2789
عنوان

مشکل من با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 37 پست
فعلا ک خودمم حرص میخورم بعد خانواده شوهرم به شدت پشتشن

ای خدااااا این دقیقا مشخصات جاریه من با اینکه پشت اونا حرف میزنه ولی جلو روشون تا کمر خم میشه پشتشن بدجور 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نمیشم چرا اینجا همه همش مجبورن.😅

شما زفت امد نکن

شوهرت زیر گلوت ک چاقو نیمزاره. خودش بره تا قیامت خونه داداشش.

اینجا خانما میحوان هم سر اژ کار قوم شوهز دربیارن

برن بیان ، هم بدشون میاد یا مشکل دارن.

منم کلی جاری دارم

به هزار یک دلیل رفت امدم به کمتزین حالت ممکن زسونذم.

حرف حدیث پشت سرم هست.. برام مهم نیست

اونا همش باهمن برام مهم نیست.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
وای چقدر جاریه تو جاریه منه نصف شبی یادش افتادم لعنت بهش خدا ازش نگذره

خیلی یکارایی میکنه خوشم نمیاد ببینمش من سقط، کردم همزمان حامله بود زنگ زد گفت ک من بچم اینروزا تو دلم تکون میخوره خیلی حس خوبیه این چ حرفیه واقعا فقط دعامیکنم ی پولی گیرشون بیاد ازپیش مادرشوهرم برن کمتر ببینمش

متوجه نمیشم چرا اینجا همه همش مجبورن.😅شما زفت امد نکنشوهرت زیر گلوت ک چاقو نیمزاره. خودش بره تا قیا ...

عزیزم من دقیقا همین مشکل استارتر رو دارم ولی خب راست میگه نمیشه 

من سالی یکبارم خونه جاریم نمیرم باهاشون بیرون نمیرم و تا جایی که بتونم ارتباط نمیگیرم ولی یکسره خونه مادرشوهرمه اونجا رو نمیتونم تحریم کنم نرم یک ماه یه بار حق دارن من برم نوه هاشونو ببینن حالا شوهرم تنهایی هر هفته میره ده دقیقه هم که اونجا باشم یه کاری میکنه که روانم بهم بریزه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
متوجه نمیشم چرا اینجا همه همش مجبورن.😅شما زفت امد نکنشوهرت زیر گلوت ک چاقو نیمزاره. خودش بره تا قیا ...

خب رفت و آمد شما سرده نه چاقو زیر گلوم نمیزاره ولی نمیشه اوقات خودمو تلخ کنم بعدم وقتی پیش مادرشوهرمه چجوری نبینمش هفته ای یبار میریم به مادرشوهرم سر بزنیم خب اونم هی میاد دیگه یا دعوت میکنن میشه نرم؟؟ متقابلا شوهرمم میگه تو هم دعوتشون کن زشته نکنی نمیشه هرروز جنگ راه بندازم تو خونم 

خیلی یکارایی میکنه خوشم نمیاد ببینمش من سقط، کردم همزمان حامله بود زنگ زد گفت ک من بچم اینروزا تو دل ...

وای من بعد دو ماهم که ببینمش یه جوری منو بی صدا آتیش میزنه که حتی نمیتونم اعتراض کنم 

عزیزم من دقیقا همین مشکل استارتر رو دارم ولی خب راست میگه نمیشه من سالی یکبارم خونه جاریم نمیرم باها ...

اره واقعا آدمای اینجوری خواه ناخواه رومون تاثیر دارن

وای من بعد دو ماهم که ببینمش یه جوری منو بی صدا آتیش میزنه که حتی نمیتونم اعتراض کنم

من سری آخری زنگ زد بهم جوابشو ندادم تصمیم گرفتم هربار زنگ بزنه بگم گوشی دست بچه بوده به من نگفته

عزیزم من دقیقا همین مشکل استارتر رو دارم ولی خب راست میگه نمیشه من سالی یکبارم خونه جاریم نمیرم باها ...

چرا نمیتونی نری؟ من شاید چندین ماه نرم..مشکل خاصیم ندازیم اتفاقا...همسرم با بچه ها میزه میاد.

آدما  باید یادبگیرن سالم روح روان خودشون اولویت هست.

وقتی جایی میری ادیت میشی خودت به خودت کم لطفی میکنی.

و دیگران هم آزارت میدن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
خب رفت و آمد شما سرده نه چاقو زیر گلوم نمیزاره ولی نمیشه اوقات خودمو تلخ کنم بعدم وقتی پیش مادرشوهرم ...

سرد نیست..من بعد ۱۶ سال جلوی پام مادرشوهر ۷۰ سالم بلند میشه.چون

یادگرفتم روابطم رو کنترل کنم.رابطه مدیریت شده با احترام

بهتر رابطه جیک تو‌جیک با دلخوری و ناراحتی هست.

شما وقتی میگی مشکلم اینه و اذیتم من فکر کردم جدی میگین.

پس اونقدر هم اذیت نیستین.

من سری آخری زنگ زد بهم جوابشو ندادم تصمیم گرفتم هربار زنگ بزنه بگم گوشی دست بچه بوده به من نگفته

ببین منو با بچه هام میسوزونن زن و شوهر  مثلا تولد بچه هامون چند روزی تفاوت داره با هم ، به خیلی از دلایل ما براش تولد نگرفتیم خودشم تولد خانوادگی قبول نکرد گفت یا همه باشن یا نمیخوام  بعد شوهرش اومده گوشی رو گرفته یواشکی جلو بچم که ببین ما برای بچمون تولد گرفتیم کیک خریدیم اینم کادوهاش ما بچه مونو دوست داریم ! بچه من همش ۴ سالشه ولی خیلی باهوشه قشنگ بغضو تو صورتش دیدم 

چرا نمیتونی نری؟ من شاید چندین ماه نرم..مشکل خاصیم ندازیم اتفاقا...همسرم با بچه ها میزه میاد.آدما ب ...

خب مادر شوهرم و بقیه چه گناهی کردن که من اونجا نرم بخاطر اون بارها نرفتم اونا زنگ زدن که چی شده چرا نمیای منی که هفته ای یکبار میرفتم الان شده ماهی دو ماهی یکبار اونا هم چون تحویلشون میگیره قطعا بهش نمیگن نیا همش اونجاست بخوام نخوام باهاش رو به رو میشم اونم زهرشو میریزه خیلی سوسکی و جوری که کسی متوجه نمیشه 

چرا نمیتونی نری؟ من شاید چندین ماه نرم..مشکل خاصیم ندازیم اتفاقا...همسرم با بچه ها میزه میاد.آدما ب ...

بعدم من خونه مادرشوهرم نرم شوهرمم خونه مامانم نمیاد یا اینقدر ناراحت میشه و بهم میریزه که دوست ندارم ببینم الان که دیده من چقدر اذیت میشم دیگه راضی شده از هفته ای یکبار ماهی یکبار یا بیشتر بریم