حالا برای هرکی متفاوته، مدل پول خرج کردناشون، رفت و امدشون مثلا میبینی زیاد خوششون نمیاد کسی بره خونشون، یا برعکس زیادی با همه میرن میان، یا ببین به چه حد راضی میشه، کلا حسرت هاش چیه، چقدر زود از کوره در میره، چقدر توجه می کنه بهت، مثلا وقتی جاییه نگه الان دور همیم نمی تونم پیام بدم، این ادم جنبه ی جمع رو نداره و رفیق اصلی شو یادش رفته، و…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مولا چطوری بفهمیم خسیس نیسمثلا ی پول کافه قهوه رو همه میدن
مثلا بگو از فلان پالتو خوشم اومده از ذهنم بیرون نمیره ولی پولام تموم شده، بعد اگه گفت من میگیرم بگو واقعا؟؟؟؟ اگه گفت اره کلی ذوق کن برید بخرید اگه اخماش توهم. بودکه بدون تعارف الکی بوده و پولشو بزگردون
نه عزیزم اصلا؛ همین که متوجه شدی چراغ خطره برات؛ خوشحالم که کورکورانه نگاه نمی کنی و می فهمی که اینا ...
🥺🥺ما تابحال همدیگرو ندیدیم ولی همش بخاطر عذاب وجدانی ک میاد سمتم برمیگردم پیشش میترسم بلایی سر خودش بیاره خیلی وابستست امشب ک کلا قضیه ی رفتنم قطعی شد اومد یدونه آهنگ بی قرار از احسان خواجه امیری فرستاد برام ترسیدم از اینکه اگه برم ممکنه با خودش چیکار کنه😭😭😭دوباره برگشتم فقط دارم خودمو اذیت میکنم این وسط