2777
2789
عنوان

چه کارایی تو دوران دوستی کردین که پشیمونین ازتجربتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 40 پست
من خوندما ولی الان فقط اونجاکه میگفت مرد جلوتر راه بره یادمه هیچی یادم نیس انگار خیلی نکته ای نداشت ...

شاید انقدر سیاست داری برات کتاب چیزی جدیدی نداشت

من فک کنم ۱۸ ۱۹ سالگی خوندم الانم چیز زیادی یادم نمیاد دقیقا ولی فعلا درگیر یه سری از کارام نمیتونم به این بعد از زندگی توجه کنم 

ولی اولین کارم بعد از این مرجله از زندگی خوندن اون کتابس

تجربه مفیدی بود مرسی ازت

حالا برای هرکی متفاوته، مدل پول خرج کردناشون، رفت و امدشون مثلا میبینی زیاد خوششون نمیاد کسی بره خونشون، یا برعکس زیادی با همه میرن میان، یا ببین به چه حد راضی میشه،  کلا حسرت هاش چیه، چقدر زود از کوره در میره، چقدر توجه می کنه بهت، مثلا وقتی جاییه نگه الان دور همیم نمی تونم پیام بدم، این ادم جنبه ی جمع رو نداره و رفیق اصلی شو یادش رفته، و…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید انقدر سیاست داری برات کتاب چیزی جدیدی نداشتمن فک کنم ۱۸ ۱۹ سالگی خوندم الانم چیز زیادی یادم نمی ...

دقیقا منم اون سنا خوندم نه تو بی سیاستی استادیم براخودم😂فقط اونارو یادم نمیاد 

بقول شما وقت خوندنشم ندارم الان اخرشبا یه تاپیکی میزنم یامیگردم ولی درواقعیت چالشای زندگیم خیلی زیاده رو خوندن کتاب متاسفانه نمیتونم تمرکزکنم.

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
حالا برای هرکی متفاوته، مدل پول خرج کردناشون، رفت و امدشون مثلا میبینی زیاد خوششون نمیاد کسی بره خون ...

مولا چطوری بفهمیم خسیس نیس

مثلا ی پول کافه قهوه رو همه میدن

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
دقیقا منم اون سنا خوندم نه تو بی سیاستی استادیم براخودم😂فقط اونارو یادم نمیاد بقول شما وقت خوندنشم ...

ولی به نظرم به جا تاپیک زدن یا پادکست گوش کن راجب  این مسائل یا یه ۵صفحه کتاب بخون ...فک میکنی چقدر تایمتو میگیره نهایتا یه ۵ دقیقه هر شب

مولا چطوری بفهمیم خسیس نیسمثلا ی پول کافه قهوه رو همه میدن

مثلا بگو از فلان پالتو خوشم اومده از ذهنم بیرون نمیره ولی پولام تموم شده، بعد اگه گفت من میگیرم بگو واقعا؟؟؟؟ اگه گفت اره کلی ذوق کن برید بخرید اگه اخماش توهم. بودکه بدون تعارف الکی بوده و پولشو بزگردون 

نه عزیزم اصلا؛ همین که متوجه شدی چراغ خطره برات؛ خوشحالم که کورکورانه نگاه نمی کنی و می فهمی که اینا ...

🥺🥺ما تابحال همدیگرو ندیدیم ولی همش بخاطر عذاب وجدانی ک میاد سمتم برمیگردم پیشش میترسم بلایی سر خودش بیاره خیلی وابستست امشب ک کلا قضیه ی رفتنم قطعی شد اومد یدونه آهنگ بی قرار از احسان خواجه امیری فرستاد برام ترسیدم از اینکه اگه برم ممکنه با خودش چیکار کنه😭😭😭دوباره برگشتم فقط دارم خودمو اذیت میکنم این وسط

اینکه دوسش نداشتی🥲

من کی گفتم دوسش نداشتم من عاشقش بودم هفت سااااال براش میمردم عذابی کشیدم که نگو و نپرس 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
من کی گفتم دوسش نداشتم من عاشقش بودم هفت سااااال براش میمردم عذابی کشیدم که نگو و نپرس

داستانت خیلی شبیه ب داستان عمو و زنمومه 

عاشق همدیگه بودن با این وجود خیلی اذیت شدن 

چون عموم اخلاق درست حسابی نداشت و زنموم هی مراعاتشو می‌کرد تا اینکه عموم باوجود اینکه خیلی زنمومو دوست داشت طلاقش داد 

داستانت خیلی شبیه ب داستان عمو و زنمومه عاشق همدیگه بودن با این وجود خیلی اذیت شدن چون عموم اخلاق در ...

آره شبیهه با این تفاوت که ما به ازدواج نرسیدیم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر