2777
2789
عنوان

اگه ببینید یک مردی یک زنی و تو خیابون کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست
کسی که خیانت میکنه کم ترین مجازات براش کشتنشهبا یه طلاق دوستانه همه چی تموم شه؟ بهت خیانت شه همینجور ...

همین تفکرات داعشی شما باعث شده قتل ناموسی انقدر زیاد بشه..شما اگه بهت خیانت شد خودت و طرفو باهم بکش ولی تو سایت عمومی ترویج خشونت نکن

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین تفکرات داعشی شما باعث شده قتل ناموسی انقدر زیاد بشه..شما اگه بهت خیانت شد خودت و طرفو باهم بکش ...

اون وقت‌کسی که یوزرنیم‌اکانتش دیوونه ی زنجیریه داره درس اخلاق میده

اینکه عزت نفست انقدر پایینه از اسمتم‌معلومه دیگه توقع بحث نمیره

ولی این‌شمایید که خودتون رو انقدر بی ارزش میکنید که بهتون خیانت بشه

قتل ناموسی سر هرزگری غلط نیست

اما سر غیرتی شدنای الکی غلطه

تفکرات داعشی ما اگه نبود که تفکرات ترکی امثال شماها گند میزد تو کل جامعه و بنیاد خانواده

توام اگه بهت خیانت شد برو دادگاه توی سایت عمومی انقدر ترویج خیانت و روشنفکری بی جا نکن😂😂😂

چیزی ک برا امثال توعادی شده فقط قضاوته

اینکه تمام عشقتو بریزی به پای کسی که دل و تن و روحش برای یه نفر دیگست چه قضاوتیه که امثال شماها انقدر دارین درجا میزنید عادی جلوش بدین؟ ان شاءالله سرت بیاد اگه همینقدر راحت بود سر منم بیاد

اینکه تمام عشقتو بریزی به پای کسی که دل و تن و روحش برای یه نفر دیگست چه قضاوتیه که امثال شماها انقد ...

اخه اصلا مسئلش خیانت نبوده توچسبوندی بهش شاید یچی دیگ باشه🤣🤣🤣🤣

اون وقت‌کسی که یوزرنیم‌اکانتش دیوونه ی زنجیریه داره درس اخلاق میده اینکه عزت نفست انقدر پایینه از اس ...

اسم من یه نمایشنامه فلسفیه  المانیه که فکر نمیکنم سوادت بهش قد بده ..از همین حرفت مشخصه تا نوک دماغتو بیشتر نمیبینی  اوکی نریپ دیگه😂

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
اخه اصلا مسئلش خیانت نبوده توچسبوندی بهش شاید یچی دیگ باشه🤣🤣🤣🤣

مگه من گفتم لزوما خیانت کرده؟ گفتم اگه خیانته حقش بوده اگه نه دستش بشکنه

تو چسبوندی به قضاوت و روشنفکری مزخرفی که بوی کثافت میده

مگه من گفتم لزوما خیانت کرده؟ گفتم اگه خیانته حقش بوده اگه نه دستش بشکنهتو چسبوندی به قضاوت و روشنفک ...

نبابا خیانت بدترین چیزه من منظورم اینه قبل اینکه موضوع بدونی حکم صادرنکن خشنیا

اسم من یه نمایشنامه فلسفیه المانیه که فکر نمیکنم سوادت بهش قد بده ..از همین حرفت مشخصه تا نوک دماغت ...

همون نمایشنامه المانی رو فکر کنم اسمشو فقط شنیدی نه عنوانشو گمشو برو روبیکا 😂😂نریپ😂😂😂😂😂😂😂😂

نبابا خیانت بدترین چیزه من منظورم اینه قبل اینکه موضوع بدونی حکم صادرنکن خشنیا

خوبه که حداقل مثل بقیه فکر نمیکنی

اتفاقا خیلی آرومم، اما بهم برمیخوره یعضی حرف و کارا

تصور کن تمام عشقت برای یه نفره بعد در کمال وقاحت خرج یه نفر دیگه میکنه... خب اون شخص لایق مرکه دیگه

همون نمایشنامه المانی رو فکر کنم اسمشو فقط شنیدی نه عنوانشو گمشو برو روبیکا 😂😂نریپ😂😂😂😂😂😂😂😂

اسم و عنوان یکین سعی کن کمتر حرف بزنی تا ابروت حفظ بشه

خوبه که حداقل مثل بقیه فکر نمیکنیاتفاقا خیلی آرومم، اما بهم برمیخوره یعضی حرف و کاراتصور کن تمام عشق ...

خیانت گناه نابخشودنی هس ولی کارما وطبیعت خودش انتقام رومیگیره نیاز ب تو نیس