2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پر رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 80 پست
اسی اول ببین لباس رو با چ وضعیت میاره این خیلی تاثیر داره تو اقدام بعدی،ابجیم لباس مجلسی که خودش دو ...

آره اگه خراب و شلخته بیاره چطور برخورد کنم؟ چون احتمالش زیاده

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره اگه خراب و شلخته بیاره چطور برخورد کنم؟ چون احتمالش زیاده

نمیدونم بخدا ولی بعد دوسال فک نکنم صحیح و سالم بیاره ،اوزد به من بگو در چه وضعیتی تحویل داد لباسو

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
2805
باشه حتما

😘

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
اسی اول ببین لباس رو با چ وضعیت میاره این خیلی تاثیر داره تو اقدام بعدی،ابجیم لباس مجلسی که خودش دو ...

بعد واکنش خواهرتون چی بود؟ چطور باهاش برخورد کرد؟ 

بعد واکنش خواهرتون چی بود؟ چطور باهاش برخورد کرد؟

خواهرم هیچی لباس رو تو کاور تحویل گرفته وقتی رفته باز کرده دیده،بهش گفته چرا با دست شستی گفته بود عرق گرفته ، اگه من بودم میگفتم خب احمق خشک شویی برا همین لباست ،البته تو دلم

خواهرم هیچی لباس رو تو کاور تحویل گرفته وقتی رفته باز کرده دیده،بهش گفته چرا با دست شستی گفته بود عر ...

پول ندادن که دلشون بسوزه. بدم میاد از این جور آدما که با لباس مردم تو جمع پز میدن و امانت مردم هم براشون مهم نیست. 

پول ندادن که دلشون بسوزه. بدم میاد از این جور آدما که با لباس مردم تو جمع پز میدن و امانت مردم هم بر ...

دقیقا

نه هنوز😤

اگر اومد از خجالتش در بیا 

میگفتی من چون منتظر تو بودم با اینکه کار واجب داشتم بیرون نرفتم امروز 

یا هم جهنم و ضرر خودت برو دم درشون بگیر بگو دارم میرم مهمونی لازم دارم 

حرص خوردم از دستش 

اگر اومد از خجالتش در بیا میگفتی من چون منتظر تو بودم با اینکه کار واجب داشتم بیرون نرفتم امروز یا ه ...

آره خودم هم خیلی حرص خوردم حتما یه جوری از خجالتش در میام ولی در خونشون نمیرم. خودش برده وظیفشه با احترام بیاره. 

جالبه که از اون آدم‌هایی که هیچکس غیر خودشون را قبول ندارن و دائم پروفایل آدم های سمی زندگیتو حذف کن و چمیدونم اگه جوابت نمیدم در حد من نیستی و از این چرت و پرتا میزاره. 🤦

بچه ها قرار بود خواهر شوهرم لباسمو چهارشنبه صبح بیاره هنوز نیاورده به نظرتون چکار کنم. دلم نمیخاد برم در خونشون. ادب حکم میکنه که خودش با احترام بیاره. 

میگم شاید بلایی سرش آورده روش نمیشه بیاره یا گمش کرده چون یه مقدار شلختس

2810