2777
2789
پسر عمش ی ماه پیش دور از جونش تو‌جاده تصادف کرد و فوت شد از اونجا حالم بد ترر

منم تا حالا همش رانندگی میکردم تو جاده ولی اگه بشه دیگه با هواپیما برم بیام

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوس ندارم اسم خوشبحالتو بیارم ولی امیدوارم حالت همیشه خوب باشه

ااتفاقا شوهر من به شدت علاقه داره به ماشین سنگین و میخواد پایه یک بگیره اما من مخالفم و خانواده اش هم همینطور 

فاروس:فانوس دریایی😊
آدم همیشه قدر چیزایی که داره رو نمی دونه حتی کوچک ترین چیز هایهمین که تن سالم داره که کار خداروشکر خ ...

اره واقعن همینه

تاپیکم صرفا جهت حال خودم نبود 

دوس داشتم یکی ببینه بفهمه همین ک کنارشه کافیه

فداتشم همچنین

میدونی بدون بچه خیلی راحت تره بچه سختی خودشو داره مریضی و هزار تا دردسر دیگ

قبول دارم ولی ما تو غربتیم و بازم دور از هم! دو تا خونه اجاره کردیم هزینه زندگیمون دو برایر شده وسیله خونه دوتا …

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عزیزم برای شما شاید فرق کنه. برای من که شوهرم همش تو خونه ور دلم بود اصلاهم تو کارا دخالت نمیکرد آرزوم شده بود بره بیرون دیگه برنگرده. کارنمیکرد.از سر شکم سیری روزی چهارساعت عصرتاشب میرفت اسنپ. الان که خداروشکر سرکاره و کارش جوریه که چندشب یکبار میاد خونه خیلی بهم خوش میگذره.چون مسولیتم بیشتر نشده. فقط یه مزاحم تو خونه‌ داشتم سر همه چیز فقط اظهارنظر میکرد ایراد میگرفت حتی آشپزی

شوهر منم هفته ای سه شب نیست دو شب هست باز سه شب نیست منم با بچه شیرخواره ام تنها میمونم شغلش و دویت ...

اره ی جوری زندگیامونو‌چیندن ک بهرچیزی قانع میشیم 

به دلت بد راه نده براش انرژی مثبت بفرس مراقب بچه باش

ن هیچوقت بهش حال بدمو نگفتم همیشه تو خودم ریختم 

حتی دو‌ سه شب پیش ساعت ۵ و نیم صب اینجا زلزله اومد بهش نگفتم ک دلشوره نگیره ولی …

قبول دارم ولی ما تو غربتیم و بازم دور از هم! دو تا خونه اجاره کردیم هزینه زندگیمون دو برایر شده وسیل ...

خب برین پیشش چرا دوتا خونه

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏