2777
2789
عنوان

یه کار بدی کردم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا متاسف باشه باید تقدیر بشه از استارتر ، طرف زن و بچه داره خودش شوهر داره اونوقت میپرسی چرا ؟ گرفت ...

استارتر داره میگه اشتباه کردم

چکار کنم برگردم سر زندگیم

بعد شما بیا بگو برات متاسفم

این کمکه؟

اصلا هیچ شماره و آیدی از اون شخص توی گوشی نگاه ندار؛ همرو پاک کن

دیگه هیچوقت هیچوقت حتی اگه فقط همین یه نفر توی دنیا میتونست کمکت کنه بهش زنگ نزن

هم خودت و هم اون میدونین که تماس امروز معنیش چیه که هردو خواستین هیچکس هم نفهمه. چون تماس ممنوعه هست؛ چون اشتباهه

پس دیگه تحت هیچ شرایطی انجام نده

که عاقبت این کار جز پشیمونی و آبروریزی هیچی نیست...

حالا دخترا به بهانه های مختلف هی برید رل بزنید این نشد اون یکی میشه اونم نشد یکی دیگه .  خودتون رو گول بزنید بگید ما امروزی هستیم دختر وپسر قبل ازدواج باید همدیگر و بشناسن دیگه ازدواج سنتی از مد افتاده بعد هم آمار خیانت رو بالا ببرید 

شما هم انقدر ناراحتی دیگه تکرار نکن همین

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خب چ لزومی داره همچنین کاری کنه اونم با وجود اینکه هم اون ازدواج کرده هم این

داره میگه اشتباه کردم

بهم کمک کنین

خوبه شما مشاور نشدی

وگرنه اولین مراجعه کننده اینجوری بدون کمک پرتش میکردی بیرون

خیالت راحت به کسی حرفی نمیزنه. ولی شما ام اصلا حتی به بهونه سپردن بهش که به کسی نگی دیگه پیگیرش نشو..

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خیالت راحت به کسی حرفی نمیزنه. ولی شما ام اصلا حتی به بهونه سپردن بهش که به کسی نگی دیگه پیگیرش نشو. ...

چقدر شما خوبی ، الان داشتم به این فکر میکردم بهش بگم اگر به کسی بگه خودمو میکشم ، همش منتظرم کسی چیزی بهم بگه ، ولی از یه طرفم خودش یه شخصیت مهمه ، آبروی من هیچی آبروی خودش واسش مهم نیست 

بودَنِتُ شُکر

امان عشق قدیمی امان 😭😭😭

پس من نباید ازدواج کنم هیچوقت چون یادم نمیره 

حتی خواستگار برام میاد نگاش میکنم میگم شبیه فلانیه یا اصلا شبیه اون نیست 😔😔😔 دو ساله گذشته یادم نرفته 

داره میگه اشتباه کردمبهم کمک کنینخوبه شما مشاور نشدیوگرنه اولین مراجعه کننده اینجوری بدون کمک پرتش م ...

چون نمی تونم واقعا چنین چیزی رو درک کنم چون اصلا دلیلی نمیبینم 

منظور منو متوجه نمیشی درست پس لطفاً ریپلای نزن

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
چون نمی تونم واقعا چنین چیزی رو درک کنم چون اصلا دلیلی نمیبینم منظور منو متوجه نمیشی درست پس لطفاً ر ...

وقتی یکی به کمک نیاز داره

بهش سر کوفت نمیزنن

راه رو بهش نشون میدن و کمکش میکننننننمنممنن

امان عشق قدیمی امان 😭😭😭پس من نباید ازدواج کنم هیچوقت چون یادم نمیره حتی خواستگار برام میاد نگاش م ...

منم دوسش داشتم بابام نذاشت حالا فکر کن تا من نامزد کردم پسرخالمم انگار دختر قحط بود رفت خواهر اینو گرفت ، اصلنم فامیل نبودیم ، از اون موقع من همش اینو میبینم ، واسم شده مثل یه آهنگ قدیمی ، دلم براش تنگ شده بود ، دورانی که باهاش حرف میزدم دانشجو بودم تمام خاطراتم باهاشه ، بعد هی اینو می‌دیدم های بغض قورت میدادم ، امروز اصلا دست خودم نبود ، ولی کاش زمان برگرده عقب بهش زنگ نزنم ، چون از عصر دارم میمیرم از دلشوره ، قلبم داره درمیاد ، میترسم به کسی بگه آبروم بره ، من دختر بدی نیستم بخدا 😓😓😓😓

بودَنِتُ شُکر
اگه شوهرتون اینکارو میکرد چه حسی داشتین شما خودتون؟ آخر و عاقبت نداره... خوبه که پشیمونید ولی لطفااا ...

کاش شوهرم اینکارو میکرد اونجوری راحتتر بودم تا الان 

بودَنِتُ شُکر