2777
2789
عنوان

بیاین تا راه قطعی و درمان بوی بد دهان و بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 54 پست
نه عزیزم ...همون خشک شده شود دارن ک سفته ،بله بهشون بگی خودشون برات پودر میکنن ،، دیگه چ کاریه بیاری ...

درسته مرسی گل تشکر

برا مصرف یه ماه یه دونه زنجبیل کافیه بنظرتون پودر کنه؟؟

یا بیشتر باید باشه؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم چون گفتی دخترت ۸سالشه و سنش کمه باید مواظب باشی ...به نظر من روزی یه لیوان براش کافیه .میگ ...

باشه عزیز نگران نباش کم کم شروع میکنم ببینم میخوره نمیخوره یا چجوریه روندشو برات خبر میدم 

ممنونم از راهنماییت

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
درسته مرسی گل تشکربرا مصرف یه ماه یه دونه زنجبیل کافیه بنظرتون پودر کنه؟؟یا بیشتر باید باشه؟

ببین عزیزم من نمی‌دونم واقعا ،من رفتم عطاری از اون زنجبیل سختا خریدم قیمتشم شد دویست و خورده ای ،بعد گفتم برام پودرش کن ...ومنم روزی یه قاشق غذا خوری دم کردم و در تایمهای مختلف می‌خوردم .تمام میکروبهارو می‌کشه .....کاملا خوب می‌کنه اینو مطمین باشین .....فقط خواهش میکنم زیاده روی نکنین 👉و مراقب باشین ک فشارو قندتپن نیفته

👩‍❤️‍👨
2805
ببین عزیزم من نمی‌دونم واقعا ،من رفتم عطاری از اون زنجبیل سختا خریدم قیمتشم شد دویست و خورده ای ،بعد ...

چشم گل مرسی ممنون 🌹

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
باشه عزیز نگران نباش کم کم شروع میکنم ببینم میخوره نمیخوره یا چجوریه روندشو برات خبر میدم ممنونم از ...

انشاالله ک خوب خوب میشه .من کاملا مطمینم اگه مصرف کنه ریشه کن میشه ...فقط باید تشویقش کنی ..براش شیرینش کنی ،حتی اگه نتونست بخوره دمکردشو ....بزن گوگل شربت زنجبیل براش درست کن بخوره ....یه مدت ک بخوره ،اصلا دهنشو بو کن بوی گل میده بخدا .حتی لوزه ها و سینوساشم ضدعفونی می‌کنه .....فقط خواهششسسش میکنم زیاده روی نشه مواظب باشین 🙏

👩‍❤️‍👨