2777
2789

سلام بچه ها خوبین ..چون بچم نمی‌ذاره متاسفانه باید این وقت شب تاپیک و میزدم ...من بعد زایمانم دچار بوی بد دهان شدم ،نمیدونم چرا ،شاید بخاطر اینکه بیشتر غذاهای رستورانی استفاده میکردم یا کمتر بخودم می‌رسیدم و نظافت کمتری داشتم ....حالا بیاین تا درمان قطعی رفع بوی دهان و براتون بگم و برای همیشه ازشرش خلاص شین به امید خدا 

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منتظریم

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

درمان قطعیش اینه که روزی یک قاشق غذا خوری پودر زنجبیل رو دم کنین و بخورین .خلاص ....فقط خواهش میکنم کسانی ک مشکل دیابت یا فشارخون دارند باید با احتیاط مصرف کنن ،نگین که نگفتم .

👩‍❤️‍👨
2810