2777
2789

سلام دوستان.من دیشبم تاپیک زدم راجع به مردی که باهاش تو رابطه بودم.امروز بالاخره بعد چند روز پرتنش رابطمو باهاش کات کردم.علتش این بوود هفته پیش بی دلیل یهو یک هفته ناپدید شد بعد اینم که برگشت یه بهانه جورد کرد ولی من حرفشو باورنکردم.تواین چند روزم رفتارای عجیب نشون میداد .مثلا دیشب و امروز یهویی پیشنهاد ازدواج الکی داد و ابراز عشق و....امشب بالاخره فهمیدم ایهمه ابراز علاقش برا این بود ازم پول بگیره! منم بهش پول ندادم.چنان دعوایی راه انداخت که باورتون نمیشه بعدم که مطمئن شد من بهش چیزی نمیدم کات کرد در حالیکه سریای قبل منم میخاستم برم اون نمیزاشت و رابطه رو نگه میداشت...بعد کات همین امشب رفتم تلگرام دیدم در طول هفته پیش که غیبش زده بود و بدروغ بمن گفته بود جایی بوده نت نداشته ، به تلگرام وصل شده و دیگه مطمئن شدم تواون یه هفته بهم خیانت کرده....امشب حالم خیلی بده از اینکه به ادم خائن اعتماد کردم ناراحتم..چجوری میتونم حال طرف و بگیرم؟ میخام یه حرکتی کنم تو ذوقش بخوره اونم حالش گرفته شه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین که از زندگیت پرتش کنی بیرون نتونه دیگه سواستفاده کنه بهترین کاره

الان همش فک میکنم چی کم داشتم بهم خیانت کرد اصلا باورم نمیشه انقد خودشو باشخصیت و ادم حسابی نشون میداد

اون حالش یجا گرفته میشه تو رو خودت کار کن به هرکی اومد سمتت زود اعتماد نکنی

من اولش حرفامو بهش زده بودم بهش گفتم اهل خیانت و این کثافت کاریا نیستم بدم میاد ازینجور رابطه ها...ازین میسوزم که همه اینارو بهش قبلش گفته بودم اما بازم خیانت و انجام داد

بیخیال سعی کن ازش فاصله بگیری، دوباره گول حرفاش نخوری برگردی سمتش

نه تموم شد  کات شد از هر دوطرف.ولی من کاملا بهش وفادار بودم براهمینم خیلی الان اذیتم.ولی اون خیلی راحت و منطقی کات کرد و رفت

من اولش حرفامو بهش زده بودم بهش گفتم اهل خیانت و این کثافت کاریا نیستم بدم میاد ازینجور رابطه ها...ا ...

مگه به گفته شماست؟ هر آدمی رو رفته رفته باید بسنجی نه اینکه اولش بگی اونم بگه باشه

مگه به گفته شماست؟ هر آدمی رو رفته رفته باید بسنجی نه اینکه اولش بگی اونم بگه باشه

اخه اولش خودش گفت اکسم بهم خیانت کرد نمیخام توام مثل اون باشی و....منم بهش گفتم من اهل هیچی نیستم ولی بفهمم خیانت کردی یهویی در عرض سی ثانیه از روت رد میشم

اخه اولش خودش گفت اکسم بهم خیانت کرد نمیخام توام مثل اون باشی و....منم بهش گفتم من اهل هیچی نیستم ول ...

ساده و رو راست بودن شما باعث میشه فکر کنید همه راست میگن هیچوقت اول رابطه زود اعتماد نکن حتی اگه طرف جلوت گریه کرد و قسم خورد

مردها اکثرا تنوع طلبن کاری به کم داشتن تو نداره

اخه خودش مدام از خیانت پارتنر ۵ ساله قبلیش پیش من مینالید  ولی خودش بمن خیانت کرد انگار عقده اونو سر من خالی کرد

اخه خودش مدام از خیانت پارتنر ۵ ساله قبلیش پیش من مینالید ولی خودش بمن خیانت کرد انگار عقده اونو سر ...

نه بابا این گلایه کردنش الکی بوده برو خدا را شکر کن که کات کردی از این لاشی باهاش ببخشید  رابطه جنسی هم داشتی ؟؟؟

2810