2777
2789
عنوان

مهریه و نفقه

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 26 پست
سلام شما چرا زود جبهه میگیری ؟ من فقط سوال پرسیدم

سلام

جبهه نگرفتم کاملا هم دلسوزانه بهتون گفتم طبق تاپیکاتون اصلا عادی نیستین 

حالا هرجور خودتون صلاح میدونید ولی قطعا باید مراجعه کنید

وقت بخیر

خب شما یعنی میگی مثلا دور از شما سوءاستفاده کلا نیست که با دو بار ازدواج طرف بارشو میبنده میره با کس ...

من میگم آدم درست انتخاب کنه و مهریه‌ی بالا نزنه 

پیشگیری بهتر از درمان است 

میشه بعدا مثلا ده بیست سال که از زندگی مشترکت گذشت و طرفت رو شناختی یه بخشی از داراییت رو به نامش بزنی که خدای نکرده اتفاقی افتاد یه پشتوانه داشته باشه 

به نظر نمیاد دختر خانواده دار و سالم بیاد روی زندگیش همچین کاری بکنه اون که شما می‌گین دیگه زن نیست و شیاده باید خوب شناخت پیدا کنی و خام نشی . 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کلا بنظر من ازدواج با غیر ایرانی مرسوم بشه اونم تو این دوره برای پسرایی که نمیتونن ازدواج کنن با ...

شما کلا خارجی مورد علاقتونه ان‌شاءالله خدا قسمتمون کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
2805
من میگم آدم درست انتخاب کنه و مهریه‌ی بالا نزنه پیشگیری بهتر از درمان است میشه بعدا مثلا ده بیست سال ...

با همه حرفاتون موافقم ولی خداوکیلی شناخت یه نفر دیگه واقعا سخت هست اینقدر که خوب نقش بازی میکنن 

ولی درود جغرافیایی که محل زندگی شماست واقعا جای پاکیه

خوشبختانه بله 

هستن خانومایی که یه مدت کاسبی شوهرشون از رونق افتاده اگر تونستن فعالیتی کردن یه قسمتی از مشکلات حل بشه یا اینکه درتوانشون نبوده سازش کردن حتی نیازهاشون زدن تا اون برهه رو پشت سر بزارن 

حتی مورد دیدم شوهرش اعتیاد داشته اما چون اخلاقش خوب بوده وفادار و دست و دلباز بوده خانوم داره زندگیشون می‌کنه .. 

به نظرم شما هم کار عاقلانه انجام دادین اما اونطرف قضیه هم درنظر بگیرید احتمالا خودتون هم خواهر عزیزی دارین یا در آینده خدا شاید بهتون دختری ببخشه به هرحال نمیشه که مردی دختری رو به عقد خودش دربیاره و باهاش بدرفتاری کنه آزارش بده زندگی و آینده‌ش رو تباه کنه ( چون در جریانید که تو این مسائل خانومها بسیار آسیب پذیرتر هستن) بعد یه مدت دلش رو بزنه بدون هیچ حق و حقوقی طلاقش بده و رهاش کنه ، پس باید طوری باشه که مصلحت دو طرف درنظر گرفته بشه .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با همه حرفاتون موافقم ولی خداوکیلی شناخت یه نفر دیگه واقعا سخت هست اینقدر که خوب نقش بازی میکنن

درسته اما هرچقدر خوب نقش بازی کنن اگر احساسی و با عجله جلو نرید و با دید باز انتخاب کنین و به راهنمایی بزرگ‌ترهای عاقلتون توجه کنین حداقلش اینه که به دام یه آدم شیاد و سوءاستفاده‌گر نمی‌افتین .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما کلا خارجی مورد علاقتونه ان‌شاءالله خدا قسمتمون کنه

*قسمتتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبختانه بله هستن خانومایی که یه مدت کاسبی شوهرشون از رونق افتاده اگر تونستن فعالیتی کردن یه قسمتی ...

نه دوست عزیز من خودم وجدانم قبول نمیکنه همچین حرکت ناپسند و غیر اخلاقی رو یه زن وفادار بزنم ، اصلا عذاب روحی میگیرم که یه کسی که پای من مونده رو ول کنم به امان خدا بگم تاریخ انقضا شما تموم شد اگه من اینجوری باشم فرق من با کاسب مهریه چیه پس ؟ من برا این با این خانم تصمیم گرفتم ازدواج کنم چون یک با نمک بود دوم اینکه بالاخره کر و لال ها هم آدم هستن یه کار خیر میشد سوم علاقه شخصی داشتم بهش اما حیف اختیار نداشت خودش تصمیم بگیره پدر و مادرش دخالت کردن خراب شد

نه دوست عزیز من خودم وجدانم قبول نمیکنه همچین حرکت ناپسند و غیر اخلاقی رو یه زن وفادار بزنم ، اصلا ع ...

من از اونا شناختی ندارم اما شاید ترس از این داشتن که چون دخترشون ناشنوا هست و شما عادی هستین بعد یه مدت ازش خسته بشید حالا خواستن محکم‌کاری کنن البته بازم می‌گم از خوب و بد قصد و نیتشون باخبر نیستم اما اینم یه احتماله .. به هرحال ایشون هم حق داره با بزرگترش مشورت کنه شما هم اگر تصمیم درستی گرفتی وقتی شرایطتون باهم جور نیست اول کاری کنار کشیدی اما خب قضاوتش نکن اونا هم دلایل خودشون رو دارن به عنوان کسی که سه تا پسر دارم اینارو میگم که تصور نکنید فقط می‌خوام از خانوما جانبداری کنم 

امیدوارم مورد مناسب خودتون رو پیدا کنید خدانگهدار .

1
5
10
15
20
25
30
35
40