2777
2789
عنوان

مهریه و نفقه

136 بازدید | 26 پست

سلام و عرض ادب . 

من امروز داشتم به یه موضوعی فکر میکردم ، بعضی خانم ها بعد اینکه مهریه سنگین میگیرن انصافا چجوری روشون میشه دوباره به زندگی با شوهرشون برمیگردن ؟ 

اگه یه خانمی همچین حرکتی رو من بزنه یه جوری کینه ای میشم که حتی حاضر نیستم یه ثانیه کنار طرف باشم 

بعد یه عده از مردها چقدر معرفت دارن که بعد دادن مهریه باز با وجود همچین آدمی تو زندگیشون کنار میان . 

یا یه عده بعد اینکه مهریه دادن از لحاظ روانی چه بلایی سرشون میاد ؟ 

یا مثلا بعد دادن مهریه اصلا میرن به طرف بگن که بیا ادامه زندگیمون رو داشته باشیم یا تمکین کن ؟ یا طرف مهریه میگیره میره با یه دوست پسر زندگی میکنه چجور میشه ازش شکایت کرد یا یه جوری انتقام گرفت ؟ 

ذهنم مشغول ایناست 💔

یعنی قانون و دولت هیچ فکری به حال اون بدبختی که مال باخته میشه نکرده ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

مهریه حق زنه مرد عاقل مهری که در توانش نیست نباید بپذیره این اول 

دوم اینکه واقعا تابحال ندیدم خانومی شوهرش آدم درست و حسابی باشه بعد مهریه طلب کنه حتی دیدم خانومایی که مهریه‌شون رو بخشیدن چون همسرشون ارزششو داشته 

اما مواردی که دیدم طلب مهریه کردن شوهرشون یا خیانت کرده یا مشکل اخلاقی و روانی داشته که چیز خاصی هم دست خانوم رو نگرفته.. 

حالا شاید از ملیون یه نفر بی دلیل بخواد مهر بگیره نمی‌دونم من که ندیدم .

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
چون الان خیلی مهریه می‌خوان بنظرم دولت باید شرایط ازدواج با دختر غیر ایرانی و مرسوم کنه لااقل اونا ب ...

حق گفتی ستون منم فردا عقدم بود ولی وقتی دیدم حساب کتابا جور در نمیاد گفتم بیخیال عمو شما لیاقتت از من بیشتره من گدا گدول برو با دارا بگرد تمام 

چون الان خیلی مهریه می‌خوان بنظرم دولت باید شرایط ازدواج با دختر غیر ایرانی و مرسوم کنه لااقل اونا ب ...

ساده‌ای شما اتفاقا خانومای ایرانی سازگار و خانواده دوستن و تا مجبور نشن سراغ مهریه نمیرن اونم که ماشاالله هزارتا راه دررو براش هست 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
ساده‌ای شما اتفاقا خانومای ایرانی سازگار و خانواده دوستن و تا مجبور نشن سراغ مهریه نمیرن اونم که ماش ...

نه کلا 

بنظر من ازدواج با غیر ایرانی مرسوم بشه اونم تو این دوره برای پسرایی که نمیتونن ازدواج کنن  با این وضع 

خیلی بصرفه تره

مرد 

مهریه حق زنه مرد عاقل مهری که در توانش نیست نباید بپذیره این اول دوم اینکه واقعا تابحال ندیدم خانومی ...

خب شما یعنی میگی مثلا دور از شما سوءاستفاده کلا نیست که با دو بار ازدواج طرف بارشو میبنده میره با کسی که باب میلشه زندگی میکنه ؟ انگار که دو نفر مرد وسیله بودن ؟

2810