2777
2789

ولی می کنم 

هیچ وقت دوس نداشتم شوهرم چهرش گوش تلخ و تو دلنرو باشه ولی میشه 

چرا هیچی دست من نیست

من دوست داشتم 18سالگی با اولین خواستگارم ازدواج می کردم که خیلی به دلم می‌نشست ولی ...

پیر دختر میشم با یه پسر بی ریخت ازدواج می کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برعکس من ۲۵ سالمه خیلی زود میدونم و بنظرم از ۳۰ به بالا مناسب تره

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم دلم میخواست ۲۵ سالگی ازدواج کنم

به همممه گفته بودم

همه دوستام

میدونستن ک عقیده م چیه

از همه شون‌زودتر ازدواج کردم

۱۸🙂

۲۵ سالگی یه بچه داشتم و یکی باردار بودم

زندگی گاهی مسیر متفاوتی پیش میره

ولی توش حکمتی هست...

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
من ۲۶سالگی عقد کردم یعنی با این قیافه بیبی فیسم پیرم؟

با توجه به منطق نی نی سایتیا منو تو باید نوه داشته باشیم و ۱۴ سالگی ازدواج کرده باشیم

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

برعکس من همش میگفتم قبل از سی عمرا زیر بار ازدواج نمیرم ولی قبل از بیست و پنج ازدواج کردم. بیخیال به هرچی زیاد گیر بدی از اون سرش بیرون میزنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یادمه چند سال پیش یه آقای یه متنی نوشته بود ک:

تو جوونی سه چیزو هیچ وقت دوست نداشتم

ازدواج فامیلی

شغل کارمندی

کچلی

الان در آستانه میانسالی یه کارمند کچلم ک زنم دختر داییمه🫤😂

بعد این جمله از امام علی رو نوشته بود:

خدا را از درهم شکستن اراده ها شناختم!

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.