2777
2789
عنوان

چقدر ب این جمله ک پشت هر مرد موفق زن موفقی وجود داره اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 19 پست
سعی کن برنامه بچینی باهاش مثلا بگی نظرت چیه ماشین عوض کنیم شرو کنیم ب پس انداز براش

خب من گفتم رفته قرعه کشی نوشته پیش خواهرش گفت دربیاد ماشینو عوض میکنیم الان مامانش میگه نه اگه قرعه کشیتون دربیاد باید بذارید رو پول پیش خونتون فلان کنید ماشین میخایید چیکار 

همین .اگه تو می‌فهمیدی درآمدش دقیقا چقدره رو پولتون برنامه داشتی که مثلا با مشارکت هم ماشینتون عوض ک ...

بله متأسفانه ما هیچکدوم باهم رو راست نیستیم ینی شوهرم باعث شده منم همش مخفی پس انداز میکنم و بهش دروغ میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من گفتم رفته قرعه کشی نوشته پیش خواهرش گفت دربیاد ماشینو عوض میکنیم الان مامانش میگه نه اگه قرعه ...

خوب ب شوهرت بگو بچه نیسی که هرچی خانواده میگن بگی چشم

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
خوب ب شوهرت بگو بچه نیسی که هرچی خانواده میگن بگی چشم

ببین قضیه ی کم پیچیدس مادرش خیییلی زن با سیاستیه بدم شوهرم نگفته ک مامانم نمیذاره من خودم از زیر زبون مادرش کشیدم ببینم دخالتی میکنه یا ن ک دیدم بله وگرن شوهرم همچنان میگه میخام ماشینمو عوض کنم

ببین قضیه ی کم پیچیدس مادرش خیییلی زن با سیاستیه بدم شوهرم نگفته ک مامانم نمیذاره من خودم از زیر زبو ...

خوب خوبه سعی کن رو شوهرت کار کنی

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️