2777
2789
عنوان

هی من میگم یه چیزی مشکوکه شما بگید من لوسم بیاید شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 153 پست
دلم بگی نگی شکست اعتماد دارم بهش همیشه سعی کردم داشته باشم چون معتقد بودم و هستم سوءتفاهم واسه هر کس ...

ایشالله ک عزیزم چیز بدی ازش نبینی

سعی کن فکرت سمت چیزای منفی نره کلا 

من رابطم سراین چیزا خراب شد

بش گیر نده ولی سراز کاراش ی جوری دربیار ک نفهمه

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
خوش به حالتون من شناخت کمی ازش ندارم مثه چشمام هم اعتماد دارم ولی حیله یه سریارو هم میشناسم من یه سر ...

پس پای اعتمادت وایسا و شک نکن 

درسته من چیزی از جزئیات شما نمیدونم صرفا با همین چیزایی ک خودتون توضیح دادین سعی کردم راهنمایی کنم 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیدونم چند سالته ولی احتمالا از من کوچیکتری من در استانه ۳۰ سالگی بهت مثل یه خواهر میگم ارزش ...

تحقیقات رفتیم

خودم میشناسمش عین کف دست 

به قول خودش خودم بزرگش کردم 

خودم زخماشو پیدا کردم مرحم گذاشتم 

ازتون کوچیکترم درسته ولی همیشه سعی کردم بچگی نکنم 

قراره شغل ثابت داشته باشه به خاطر یه سری مسائل و مشکلات مالی و جسمی یه مدت کارگاه کار میکنه وگرنه خودش داره تولیدی و مغازه میزنه 

کاربری دست 
بنده خودم در محیط کار هستم و تغییر شخصیت ها رو در دراز مدت می بینم پس فکر من نشات گرفته از تجربیات خ ...

من خودمم تجربه کار کردن تو چندین موسسه و اداره رو دارم عزیزم 

ببینید ما اگاه به جزئیات رابطه اسی نیستیم صرفا با همین چند خط توضیح داریم هرکدوم طبق تجربیاتمون راهنمایی میکنیم 

اینکه اولش میخواسته ایشون رو ببره ، میخواسته به عنوان نیروی کار ببره ! حتما تو اون بازه نیاز ب نیروی کار بوده و خود نامزدشون هم به تازگی مشغول شده بودن فکر میکنم 

شاید بعد گذشت یه مدت بیشتر متوجه جو و حرف های داخل محیط کار شده و دیگه دوست نداره چشم همکار های دیگش ب خانوم ایشون بیوفته ک یوقت حرفی نزنن !! من خودم بودم تو محیط کارگاهی به عنوان حسابدار 

نمیگم همه اما خیلی از کارگر ها که ایرانی هم ممکنه نباشه متاسفانه سطح فرهنگی خوبی ندارن و خیلی دنبال حاشیه هستن واسه سرگرم کردن خودشون !! 

بازم همه اینا طی گذر زمان خودشو نشون میده اگ خدایی نکرده چیزی باشه خودشو نشون میده به هرحال 

اما اگ اسی همش خودشو دچار استرس کنه اگه مشکلی هم نباشه خدایی نکرده با این نگرانی ها مشکلات دیگه ایجاد میشه

یه شبایی مثل امشب اصلا نمیره خونه بقیه شبا هم ۱ شب میره ۱۲ میره زود زود بره ۱۱ میره منه دختر خونگی ا ...

اینم بگم و برم 

اینکه میگی یه شبایی نمیره خونه 

و چون مجردی با دوستش زندگی میکنه 

شاید دوستش مهمون داره 

چه میدونم دوست دخترشو میخواد بیاره خونش 

واسه همین نامزدت شب میمونه کارگاه 

من خودمم تجربه کار کردن تو چندین موسسه و اداره رو دارم عزیزم ببینید ما اگاه به جزئیات رابطه اسی نیست ...

نه این مشکلاتی که گفتین نبود

دو سال پیش همینجا کار می‌کرد ول کرد باز الان به خاطر شرایط جسمی برگشت همینجا تا بهتر بشه یکم 

هنوزم به عنوان نیروی کار میبره منو اگه لازم باشه 

قبلا هم یکی دو بار خودش پیشنهاد داد یه بار قرار رو ببریم کارگاه باهم تو کارگاه باشیم اون موقع بنا به دلایلی گفتم نه 

دو سه هفته ای بود از کارگاه رفتن حرف نمیزد منم ناخودآگاه گفتم بزار برم کارگاه 

کاربری دست 
اینم بگم و برم اینکه میگی یه شبایی نمیره خونه و چون مجردی با دوستش زندگی میکنه شاید دوستش مهمون داره ...

دوستش همه دوستاش با این مشترکن خانوادش هم فوت کردن

پارتنر هم نداره یه مدت به من می‌گفت اگر دوستی داری باهم اوکی شن گفتم نه هنوزم میدونم پارتنر نداره 

شبایی که نمیره کارگاه یا تنبلیشه یا دورشو میگیرن که امشب نرو

کاربری دست 
نه این مشکلاتی که گفتین نبوددو سال پیش همینجا کار می‌کرد ول کرد باز الان به خاطر شرایط جسمی برگشت هم ...

خب پس اوکیه نگران نباش

اینم ک گفتی میخواد مغازه بزنه خیلی خوبه 

انشالله یه کار خوب واسه خودش داشته باشه ک خیالت هم راحت شه 

حالا شاید سرکار از چیزی ناراحت بوده شما یکم اصرار کردی اعصابش خورد بوده 

بزار یکم بگذره یه روز بگو دنبال کارم ببین بازم میگه که بری اونجا اگه گفت ک بهتر اگه نگفت خودت پیشنهاد بده ببین چطور میشه ! 

خب پس اوکیه نگران نباشاینم ک گفتی میخواد مغازه بزنه خیلی خوبه انشالله یه کار خوب واسه خودش داشته باش ...

دیگه واقعا دلم نمیخواد اسم کارگاهم بیارم 

با اینکه عصبی بودن نامزدمو میشناسم ولی هر بار عصبی میشه و واکنش قبلی رو تکرار میکنه و از خود دکتر هم شنیدم یه سری چیزا دست خودش نیست بازم دلم تیکه تیکه میشه 

آخر اینو براش فرستادم تلگراممو بستم که آفلاین بزنه

کاربری دست 
(🥲) یکی از اینا بفرست پیویش مجبورش کن از دلت در بیاره

😅😅حتما میاد از دلم در بیاره حتما

از این کارا بلد نیستم کل حرفمو تو یه پیام بهش گفتم فرستادم 

کاربری دست 
دیگه واقعا دلم نمیخواد اسم کارگاهم بیارم با اینکه عصبی بودن نامزدمو میشناسم ولی هر بار عصبی میشه و و ...

خوب گفتی ! بعدشم ک جواب داد یه کوچولو سرد باش 

خیلی نه ها یکم ک فقط بدونه هنوز دلخوری

تاپيک اسکرین شات داشتی منو تگ کن دوسداررم

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
2810