2777
2789
عنوان

هی من میگم یه چیزی مشکوکه شما بگید من لوسم بیاید شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 153 پست
گذشتش رو بریز دور مهم الانه که با شماست اگر همش بخوای با فکر ب گذشتش استرس بگیری درصد اشتباهت میره ب ...

الان نامزدن دیگ دوره شناخت اخلاق و شخصیته 

باید رفتارها و برخورد ها نامزدشو شخم بزنه بعد بره بشینه پای سفره عقد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد کن بهش بهترین کاره هم خیالت راحت میشه هم اگه یه درصد واقعا راهو اشتباه رفت وجدانت پاکه که مشک ...

دبگه بیخیال شدم 

همون اعتماد که شما میگی

ترجیح میدم بی‌خبر باشم 

کاربری دست 

حالا کارگاه با کارگاه فرق داره به یه سوله بزرگ با کلی دم و دستگاه هم میگن کارکاه به یه اتاق تو یه ساختمون با چند تا دستگاه هم میگن کارگاه . ولی درکل خیانت خیلی چیز رایجی هم نیس ایشالله که نامزد ایشون جز اون دسته نباشه . اعتماد باشه دو طرف شاد ترن

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

ازین لحاظ که یه منطقه تو پایین شهره کارگر و ادمای مختلف و کارگاه زیاده

بالاخره محیط کار جزو محیط زندگی حساب میشه

تعامل محیط خارجی و انسان ، میتونه در سبک رندگی و شخصیت انسان تغییر ایجاد کنه

باید بفهمه نامزدش این چندساعت روز با کیا و کجا معاشرت میکنه 

حالا کارگاه با کارگاه فرق داره به یه سوله بزرگ با کلی دم و دستگاه هم میگن کارکاه به یه اتاق تو یه سا ...

من هیچوقت مستقیما برچسب خیانت روش نزاشتم هیچوقت 

همیشه تو بدترین شرایط سعی کردم اعتماد کنم

الانم همینکارو میکنم 

مرسی از کمکتون 

کاربری دست 
الان نامزدن دیگ دوره شناخت اخلاق و شخصیته باید رفتارها و برخورد ها نامزدشو شخم بزنه بعد بره بشینه پا ...

الان وقت شخم زدن نیست 

شخم زدن مال زمان اشناییشونه 

وقتی نامزد کردن یعنی دیگه راجب هم به قطعیت رسیدن ! 

در ضمن شخم زدن خیلیم کار درستی نیست شما به هرکسی زن و مرد نداره با پرسش های زیاد، گیر دادن ،چسبیدن ، حس بی اعتمادی بدی اون ادم بطور ناخوداگاه احساس میکنه داره تحت فشار قرار میگیره و فاصله میگیره و بیشتر دروغ میگه 

فقط باید هوشیار و اگاه باشی اما گیر ندی ! همین 

وقتی چیزی رو به جشم دیدی اون زمان تصمیم جدی بگیر

الان اگه ادرس رو بخواد نامزدش نمیده قشنگ‌متوجع میشه اسشون شک کرده

نه الان که وقتش نیست خودمم گفتم. بعدا بگیره 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
بالاخره محیط کار جزو محیط زندگی حساب میشه تعامل محیط خارجی و انسان ، میتونه در سبک رندگی و شخصیت انس ...

فعلا حس میکنم کشش ندارم برم دنبالش

شاید هم اصلا به بابام گفتم

مرگ یبار شیون یبار

یا بابام مو از ماست میکشه بیرون و من میمونم و یه ضربه روحی و یه زندگی که از فاجعه هایی که در آینده قرار بوده پبش بیاد نجات پیدا کرده یا بابامم دلش صاف میشه دیگه

کاربری دست 
الان وقت شخم زدن نیست شخم زدن مال زمان اشناییشونه وقتی نامزد کردن یعنی دیگه راجب هم به قطعیت رسیدن ! ...

نامزدی مرحله اخر شناخته

جلو ضرر رو از هرکجا بگیری منفعته  

اگر دقت کنید خود نامزد اسی باعث بوجود اومدن این شک و تردید شده باید تاحدامکان با زبون خوش ابهامات ذهن اسی رو برطرف میکرد 

بالاخره محیط کار جزو محیط زندگی حساب میشه تعامل محیط خارجی و انسان ، میتونه در سبک رندگی و شخصیت انس ...

افکارتون خیلی اشتباهه 

دقیقا این رفتار مشابه رفتار یه والده که ببینم بچم با کی در ارتباطه یوقت ادمای بدی نباشن اطرافش ووو ... 

و همین کافیه ک یه زن واسه همسرش شبیه مادر رفتار کنه 

اونوقت رابطه داغون میشه

با این کار عزت نفس اون مرد رو داغون میکنین 

محیط کار بچه بازی نیست ک یه زن ب اصرار بگه بیام ببینم چه خبره 

تو خیلیییی از محیط های کاری اصلا اقتضا نمیکنه ادم زنشو ببره حتی اگه اونجا خانوم هم باشه 

2810