2777
2789

واسه من اینقدر اومدن یه بار سر اونا با شوهرم بدجور دعوام شد همه رو انداختم بیرون اداشونم کم نیست بخدا هر سری میان بیست سی تومن هزینه آسونه بهترین غذا باید باشه گردش میوه تفریح سر گنجم مگه همه رو انداختم بیرون گفتم خودم هزارتا مشکلات و بدهی دارم دیگه اینورا نیایید

ما هم اینطوری بودیم. 

از کرونا به این ور کمتر شد. 

تنها مزیت کرونا همبن بود. 

وااای قدیم ها فامیل می اومدن خونمون. سه روز. یک هفته. ده روز.... دو هفته هم داشتم.. شب میموندن. 

الان دیگه حوصله ندارم. فوقش مهمان یک شب بمونه. 

خونمون کوچیکه. اتاق پنج و شش متری. 

دختر بزرگم را از اتاق بندازم بیرون. زن و شوهر مهمان برن تو اتاقش بخوابن. واقعا باید خجالت بکشن. ولی خیلی پررو هستن. بیچاره دخترم اذیت شد. 

فامیل شوهرم توقع داشتن بیان خونمون سه روز بمونند. منم تعارف نکردم. . الان هم قهر کردن.  

فقط هم یکطرفه بود. ما عادت نداریم خونه کسی شب بمونیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خالی باشه بدهکار بقیه نیستن که اونم چی دخترخاله شوهر!! اصلا درست نیست

منم نگفتم بدهکارن اوناخودشون ماروهی دعوت میکنن میگن پاگشابیاین خونه ماوفلان ماام میترسیم مثلاالان بریم تهران بدون اینکه قبلش دعوتمون کرده باشن وهتل هم بگیریم واونابعدش مجبورشن چون تهرانیم این چندروزآمادگی نداشته باشن ومارودعوت کنن برای پاگشایاشایدبراخواب هم بگن چون چندین بارکه نمیریم تهران مادوریم‌ازتهران

2805

من ازدواج کردم یه شهر دیگه رفتم. 

همیشه مهمان شبانه روزی داشتم. 

الان بعد بیست سال تازه عاقل شدم 😂

دیگه اگر کسی زنگ بزنه ما میخوایم بیایم خونتون. من تعارف نمیکنم

فوقش یک شب. تمام. خونه ما هتل که نیست. 

به خدا ما اصلا خونه کسی نمیخوابیم. 

مثلا خاله شوهرم با دختراش و نوه و مادرشوهرم اومدن خونمون مسافرت. یک هفته بودن. ( یک طرفه) 

مهمانی های شبانه روزی من همشون یک طرفه بود. هیچ کدام پس ندادن. 

قبلنا من خیلی خنگ بودم 😂 

خانواده شوهر  می اومدن خونمون. صبحانه و نهار و شام. چند روز بودن 

بیرون هم می‌بردم میگردوندم. تفریح کنند. 

بستنی سالار براشون گرفتم. کلی ایراد گرفتن که ما بستنی سنتی میخوایم!!! 

چقدر بهشون سرویس دهی میکردم. 

دستور میدادن به من که ما را ببر نمک آبرود بگردون!!!! 

بازار گچین ببر ما را بگردون. 

من خر  برادرشوهر و جاری و مادرشوهرم را می‌بردم میگردوندم. 

دیگه تمام شد.