2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اینکه صدقه با چه نیتی بدیم مهمه؟من صدقه میدم میگم برای سلامتی بچه هام

مهم نیس ولی اگر به نیت امام زمان باشه خوده امام زمان نمیزاره اسیبی بهتون برسه

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر انفاق می افته چرا رونالدو نمیدنم انجلینا جوای چش نمیخورن

چشم زخم حقه باور دارم بهش.نه که زیاد بهش فکر کنم. اما این روزا اتفاقات خوبی برام افتاده که بعضیا حتی دارن به زبون میارن حسادتشون رو.احتمال اینکه چشمشون شور باشه هم هست خب.والا من هرگز برای کسی بد نخواستم اما الان بعضی از نزدیکترین آدمهای دور برم یجوری شدن.شما میگی آنجلینا جولی چرا چش نمیخوره چون اونا آدمهای اطرافشون سمی نیستن مثل ایرانیا نیستن که چشم دیدن خوشی های همدیگرو ندارن اکثرا

ماشالله و لا حول ولا قوة الا بالله  اللعلی و العظیم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر انفاق می افته چرا رونالدو نمیدنم انجلینا جوای چش نمیخورن

در مورد این صحبت شما خواهرم مطلب جالبی رو گفت 

گفت مردم به بعضی ها خیلی چیزها رو روا می‌دونن اما به بعضی ها نه مثلا برای رونالدو و همسرش پول و زیبایی رواست اما اگه جاریش  داشته باشه   نمی تونه ببینه و میگه چرا

2810