2777
2789

کجا؟ 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

وای همین امروز تو فکرش بودم گفتم از کجا دامن جین اینجوری پیدا کنم تو تن یکی دیدم خوشم اومد چجوری میتونم سفارش بدم؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وای همین امروز تو فکرش بودم گفتم از کجا دامن جین اینجوری پیدا کنم تو تن یکی دیدم خوشم اومد چجوری میت ...

خوشحالم که توسنیتی پیدا کنی عزیز دل تلگرام دارید من ایدی کانالمونو بدم؟😍

خوشحالم که توسنیتی پیدا کنی عزیز دل تلگرام دارید من ایدی کانالمونو بدم؟😍

نه متاسفانه تلگرام ندارم راه دیگه ای بزای سفارش نیست؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
میشه ادرس مغازتونواینجابدین؟

تهران- خیابان پانزده خرداد- روبروی میدان ارگ-بازار- بازار رضا -طبقه مثبت یک- پــــــــــــــــــــــــــــــلاک 405

خرید بالا 800 در خرید انلاین ارسال رایگان داره

تعویضی مرجوع در صورتی که اشکال کار از کار ما باشه میتونید بزنید

ادرس کانال تلگرامیمون

https://t.me/hosseini_dress

تهران- خیابان پانزده خرداد- روبروی میدان ارگ-بازار- بازار رضا -طبقه مثبت یک- پــــــــــــــــــــــ ...

تهران نیستم اینوپرسیدم ببینم خدای نکرده کلاه.بردار نیستن💆🏻‍♀😂

حتما ازتون خریدمیکنم🎈

هر جا که شما راحتین بگید من پیام بدم یا من ایدی بپم🥰

عزیزم این دامن ها همه مدل هاش ۲۴۸ تومنه درسته؟ بدون چاک شو من میخوام 

روبیکا دارید؟

بله دارم 

2810