2777
2789
عنوان

کسانی که تجربه مرده زایی دارند لطفا بیایید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 29 پست
ممنونم گلم . یعنی من پیش دکتر زنان خودم برم آزمایش کاریوتایپ برام می‌نویسه ؟ اون وقت باید اشاره کنم ...

میتونین برین آزمایشگاه ژنتیک و بگیدمیخواید هم خودتون هم همسرتون آزمایش کاریوتایپ بدین ازتون میگیرن واینوبگم من دکترم ب شدت جدیه و منم بهش اعتمادکردم انگاریه حسی بهم میگف ب حرفش گوش کن

بله منودکترای ژتتیک ناامیدکرده بودن دیگ گفتن هربارک بارداربشی همینه و مشکل دارین و فلان تااینک دکترم ...

خیلی سختی کشیدی منم یه مرده زایی در هفته ۲۳ و کورتاژ شدم و یه سقط دو ماهه و یک مرده زایی همین چند روز پیش در هفته ۲۲ داشتم نمی‌دونم حکمت خدا چیه این دوتا مرده زایی هر دو تا دختر بودند . والا دکتر من میگه مشکل ژنتیک دارید ۹۹ درصد و بهتره تخمک اهدایی بگیرید . ولی من می‌خوام برم تهران پیش دکتر اصلی خودم بگم آزمایش پی جی دی کنه جنین هامون رو که اونجا فریز کردیم اگر جنین ها سالم هستند دو تا سالم رو انتقال بدیم با ای وی اف شد شد نشد بعدش بریم سراغ تخمک اهدایی . منم کلی زجر کشیدم خیلی. دو تا زایمان طبیعی کردم بدون بچه . خیلی سخته واقعا . می‌خوام با همسرم بریم کاریوتایپ بدیم . شما اسپرم همسر تون مشکل نداشت ؟ مورفولوژی همسر من خیلی کمه در حد ۳ درصد سالمه

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونین برین آزمایشگاه ژنتیک و بگیدمیخواید هم خودتون هم همسرتون آزمایش کاریوتایپ بدین ازتون میگیرن و ...

دکتر جدی خیلی خوبه . دکتر من هم توی تهران خیلی جدی هست .و قبولش دارم . حالا باید یه آزمایشگاه ژنتیک خوب توی تهران پیدا کنم بریم کاریوتایپ انجام بدیم میترسم دکترها یه چیز رو بررسی کنند یه چیز دیگه یادشون بره . امیدوارم مشکل ما هم ساده و قابل حل باشه کلی نذر و نیاز کرده بودم اما این بچه هم نموند 

2805
میتونین برین آزمایشگاه ژنتیک و بگیدمیخواید هم خودتون هم همسرتون آزمایش کاریوتایپ بدین ازتون میگیرن و ...

کاریوتایپ فقط یه خون دادن ساده هست دیگه درسته ؟ با تامین اجتماعی چقدر میشه هزینه ش ؟ نمی‌دونم کدوم آزمایشگاه قابل اعتماده

خیرمن چندماه قبل بارداری میخوردم درطول بارداری هم تا۳ماه یاانگاری ۴ماه خوردم دکترم خیلی تاکییدداشت ب ...

چون دکتر من به من فولیک اسید ۱ داده بود .

خیلی سختی کشیدی منم یه مرده زایی در هفته ۲۳ و کورتاژ شدم و یه سقط دو ماهه و یک مرده زایی همین چند رو ...

منم ب همه اینا فکرکردم ای وی اف باپی جی دی و تخمک اهدایی و بچه ازپرورشگاه بیاریا حیف ک نمیشه همش نوشت واست ک چه روزایی گذروندم همسرم ن مشکلی نداشت خودم یکم تنبلی تخمدان داشتم ک اونم ازوزنم بودباشگاه میرفتم 

منم ب همه اینا فکرکردم ای وی اف باپی جی دی و تخمک اهدایی و بچه ازپرورشگاه بیاریا حیف ک نمیشه همش نوش ...

الهی منم دقیقا دارم به همه اینا فکر میکنم و با همسرم مطرح میکنیم 

اون وقت منم پریود تا منظم دارم و موی هورمونی و چاقی ولی اسپرم همسرم هم مشکل داره . نمی‌دونم دیگه خدا باید راه مونو نشون بده نمی‌دونم در آینده چی پیش میاد من واقعاً برای بچه صدمو گذاشتم خیلی خسته و بی امیدم اما بازم میگم بذار ادامه بدیم با اینکه الان دو شبه که سقط کردم ...

حالا الان با کدوم روش باردار شدید ؟

ماقیدبچه رو زده بودیم میگم ک من باشگاه میرفتم و اسیدفولیک ۵هم میخوردم ب شوهرم میگفتم اقدام کنیم میگف ن مگ یادت رفت چقدراذیت شدی ول کن منااابچه نمیخوام فعلابیابیرون ازفکرش تاچندسال دیگ و فلان تااینک یه مدت بوددیدم پریودنمیشم هرچی ب همسرم میگفتم برو بی بی چک بخرمن پریود نشدم میگفت ن باردارنیسی من مطمئنم گفتم من حالت تهوع دارم حالابخربیبی زدم و درکمال ناباوری بارداربودم انقدرترسیدم ک فوری رفتم دکتروب دکترگفتم من میترسم چیکارکنم اونم فقط میگفت توکل بخداکن برو یکماه دیگ بیاومن چقدرم ک توحاملگیم اذیت شدم ک طولانیه

2810