2777
2789
عنوان

جسد تشریح کردم خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 48626 بازدید | 650 پست
خب بلاخره بالاسر جسد هستن تشریح رو هم میبینن دیگهاستارتر هم بنده خدا گفت اون موقع نترسیده الان که می ...

نه عزیزم کسی تشریح رو نمیبینه 

جسد کامل تشریح شده هست نمیان که هر روز یه جسد جدید رو کنن

اصلااا شبیه انسان نیست که کسی بترسه من تو ۱۰۰ نفر نشنیدم یه نفرم بترسه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو که شهریور این تاپیکو زدیچرا دروغ میگی

تازه امسال رتبه هارو 9 شهریور اعلام کردم که یعنی این موقع هنوز استارتر فکر میکرده رشته مورد نظر و قبول نمیشه 

این به این معنی نبوده که اصلا قبول نمیشه توی هیچ رشته ای ولی چون رشتع تاپ میخواسته فکر میکرده با ترازش قبول نمیشه که من الان ترازشو دیدم و واقعا تراز خوبیه نمیدونم شما در جریان کنکور امسال بودین یا نه ولی امسال به بچه ها با درصدای بالا تراز خیلی کمتری نسبت به  بچه های پارسال با همین درصدا دادن برای همین بیشتریا ناامید شدن 

2805
نه عزیزم کسی تشریح رو نمیبینه جسد کامل تشریح شده هست نمیان که هر روز یه جسد جدید رو کنناصلااا شبیه ا ...

دوست من آنقدر حالش سر تشریح بد میشد همون ترم اول که از پزشکی انصراف داد.بنیه قوی میخواد

نه عزیزم کسی تشریح رو نمیبینه جسد کامل تشریح شده هست نمیان که هر روز یه جسد جدید رو کنناصلااا شبیه ا ...

کسایی که میان این رشته اکثرا روحیاتشون میخوره ولی کساییم هسن که میترسن 

بحث استارتر هم ترسیدن همون موقع نبوده بلکه بعدش بوده من خودم فیلم ترسناک برام همینجوریه اون لحظه که میبینم نمیترسم ولی بعدش تو ذهن ادم موقع خواب هی صحنه ها میادجلو چشمم  احساس ترس میکنم

یکی دیگه اینکه برای هر کس متفاوته اگه شما این تجربه داشتین و اصلا بعدشم نترسیدین دلیل نمیشه که انتظار داشته باشین همه مثل شما باشن 

ادما متفاوتن 

کسایی که میان این رشته اکثرا روحیاتشون میخوره ولی کساییم هسن که میترسن بحث استارتر هم ترسیدن همون مو ...

😅نمیدونم واقعا چه گیری دادین 

حرف من اینکه کلمه جسد تشریح کردم اشتباهه 

خود استادا با سلام صلوات تشریح میکنن که یه وقت اشتباهی چیزیو پاره نکنن 

😅نمیدونم واقعا چه گیری دادین حرف من اینکه کلمه جسد تشریح کردم اشتباهه خود استادا با سلام صلوات تشری ...

ها از اون لحاظ 

من متوجه نشدم  شرمنده 

اونکه اره از این بابت حرف شما درسته  احتمالا استارتر همینجوری گفته ولی خب اصل تاپیکش درمورد یک چیز دیگست

😅نمیدونم واقعا چه گیری دادین حرف من اینکه کلمه جسد تشریح کردم اشتباهه خود استادا با سلام صلوات تشری ...

من فقط داشتم توضیح میدادم یک وقت فکر نکنین هدفم بحث یا پریدن به شما بوده 

متاسفانه توی پیام خیلی لحن صحبت مشخص نمیشه برای همین ممکنه که بد برداشت بشه

بههههه سلام 

منو یادته ؟ 

تو ی گروه بودیم دوتامونم پزشکی قبول شدیم 

حالت چطوره دختره ؟ 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
ببین همش باخودم میگم وقتی ی لیتر خون ا دست دادم تو عمل.بعدش چطور بدنم میخواد زنده بمونه و ادامه بده

خون تزریق می کنن.نگران نباش.

تو سازمان انتقال خون از اهداکننده ها 450 سیسی خون میگیرن.میشه نیم لیتر.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
2810