2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 23 پست
عزیزم واسه خودت میگم شما زندگیت خوب باشه اون میدونه و خدای خودش هر چیزی کارما داره خوشبخت باشی

ممنونم درست میگی😍

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دقیقا عموی شوهر منم داشت دق میکرد وقتی حرف مهریه شده بود برای مابعد برای دختر خودش خونه مهریه گرفته� ...

اخه من همسرم پدر نداشت جای پدرش اومد😅 

الان اگه یه خانومی 100سکه مهرش باشه میشه 5میلیارد تومن کدوم مرد حاضر میشه 5میلیارد یه جا مهریه بده ح ...

بکشه دیه اش کمتره🤣 شوخی کردم 

بابا شوهر بیچاره ات باید چه واکنشی نشون میداد؟؟لبخند زده دیگه چی بگه؟؟

راس میگی به این فکر نکرده بودم که انتظار داشتم چه واکنشی نشون بده 😅 

نه دیگه حتی اگه هم بکشه چون مهریه جز اموال خانوم به حساب میاد ورثه میتونن بگیرنش از مرد😂

اوااا راست میگیااا 😅