2777
2789
عنوان

با پسره رفته بودم بیرون شما جای من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 48 پست
هیچی دیگ تو دلم گفتم نباید منت اینو بکشم بیافتم دنبالش قرار نیست چون قهر میکنه برم دستشو بگیرم وقتی ...

چقدر بی‌شعوره ک اونجا ولت کرده😑جنگل ،معتاد دو جنسه ،خدا بهت رحم کرده،بلاکش کن این بی شخصیته ،آقای پرنسس

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخرش طلبکارم شده بود ک من رفتم اونجا نشستم تو پیاده روی کنی تو منو کاشتی و رفتی 

برگشته بود میگفت من فک میکردم مظلومی تو گرگی 

منم از خنده غش کرده بودم 

برگشته بود میگفت یعنی من با اسنپ فرق ندارم واست ؟ میخواستی با اسنپ بری؟

برگشت گفت رفتم ب حراست کلی التماس کردم ک بذار سوار موتورت شیم دنبالش بگردیم تو جنگل

برگشتم گفتم چ ربطی داره خودت رفتی نکنه فک کردی خودمو بخاطر رفتنت تو دریاچه غرق کردم برگشتم گفتم خب من باهات قرار عاشقونه نذاشتم که من رفته بودم پیاده روی خداروشکر ۱۱ شبم جنگل خیلی آب و هوای خوبی داشت یه نفس عمیقم کشیدم 

انقد حرصش گرفته بود

گفت یعنی منو و اسنپ واست فرقی نداریم میگی میخوام با اسنپ برگردم؟

گفتم چرا فرق دارین اسنپ ۲۵۰ پول می‌گرفت تو رایگان می‌افتی

من ترجیح دادم پول بدم برگردم این بده؟

چقدر بی‌شعوره ک اونجا ولت کرده😑جنگل ،معتاد دو جنسه ،خدا بهت رحم کرده،بلاکش کن این بی شخصیته ،آقای پ ...

آخه بعدشم انقد پررو بود کلا میخواست تقصیر هارو بندازه گردن من ک تو رفتی

آخرش طلبکارم شده بود ک من رفتم اونجا نشستم تو پیاده روی کنی تو منو کاشتی و رفتی برگشته بود میگفت من ...

خب

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

آخه بعدشم انقد پررو بود کلا میخواست تقصیر هارو بندازه گردن من ک تو رفتی

روت کراشه؟

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

هیچی میخواستم بدونم مقصر کی بود؟بقیه جای من بودن چیکار میکردن

بلاک فرت😂

هیچی میخواستم بدونم مقصر کی بود؟بقیه جای من بودن چیکار میکردن

مقصر پسره لوس بوده .

باهاش بر نمیگشتم و اسنپ می‌گرفتم.

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

با کسی که حالت ازش به هم میخوره چرا حرف میزنی میری پیاده روی گلم ؟؟

اون فکر می‌کنه خوشت میاد ازش دچار سوء تفاهم میشه ممکنه حرفایی بزنه یا حرکاتی ازش سر بزنه که خوشت نیاد یا انتظارشو نداشته باشی 

ولش کن 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

با کسی که حالت ازش به هم میخوره چرا حرف میزنی میری پیاده روی گلم ؟؟اون فکر می‌کنه خوشت میاد ازش دچار ...

هزار بار بهش گفتم که ازش خوشم نمیاد و جز برادر و دوست نمیتونم نگاهی دیگه ای بهش داشته باشم ؛ هیچوقتم نمی‌ذارم برام چیزی بخره حتی امشب گفت آش بخرم نذاشتم که دینش گردنم نیافته

2810