2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم یه مرد وقتی عاشق باشه همه چی زن میسازه‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 43 پست
چیکارش کنم کلافه ام کرده بود شب تا صبح با من چت میکرد میگفت برو پیجش عکساش برام اسکرین شات بگیر بفرس ...

وااااا. نکنه عکسو نداری؟ 

چه آدم بیماریه پسرعموت 

حیفه اون بچه ها طفل معصوم

اون داره گند میزنه شما چرا هلش میدی 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
قبلا بود جوونیش همش اهل دختر بازی و رفیق و خیانت بود به مدت خوب شد سریع عموم رفت براش خواستگاری الان ...

هرچی بیشتر تعریف میکنی بیشتر حالم ازش بهم‌میخوره چطور میشینی پای حرفاش حالت بد نمیشه گناه این زن‌چیه بعد از دوتا بچه ای که انداخته تو دامنش یادش افتاده به عاشقی

به خدا این مردا یه زن پاک ونجیب میخوان که ازش بچه داشته باشن وبشینه بچه خوب تربیت کنه یه زن عشوه گر هم به عنوان معشوقه که هوسای کثیفشون رو پاسخگو باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشون که اینقد عاشق بودن چرا ازدواج کرد؟چرا اجازه داده بچه دار بشن اونم دوتا؟خیانت هیچ توجیهی نداره، ...

عموم براش رفت سنتی یه خانواده مذهبی اینم خوشش اومد به واسطه زنش به خیلی شغل و جایی رسیده منکه نمیگم خیانت نیست ولی خودش میگه میخواد حلال هم باشند 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

هرچی بیشتر تعریف میکنی بیشتر حالم ازش بهم‌میخوره چطور میشینی پای حرفاش حالت بد نمیشه گناه این زن‌چیه ...

یعنی دقیقا هم عقیده شما هستم هر چی نوشتی همش صحیحه واقعا داره همینکار میکنه 

حالا که پیش شما درد دل میکنه حتمااااااا منعش کنید خودتون زنید بر علیه هم نباشماون دختر خانمم اینجور ...

دختره معلومه درست نیس اصلا 

عموم براش رفت سنتی یه خانواده مذهبی اینم خوشش اومد به واسطه زنش به خیلی شغل و جایی رسیده منکه نمیگم ...

این وسط دلم برای بچه هاش میسوزه که پدر بی فکری دارن و دنبال هوی و هوس خودش هست،،ای کاش مردم به اسم عشق همه کاری نمیکردن

شاید در جهانی دیگر..🥀🖤

وااااا. نکنه عکسو نداری؟ چه آدم بیماریه پسرعموت حیفه اون بچه ها طفل معصوماون داره گند میزنه شما چرا ...

خیلی پاپیچ من شد وساطت کنم منم پیچ دختره داشتم خو گفتم من فقط میگم بهش خودش تصمیم بگیره چه میدونستم اونم مشتاقه

این وسط دلم برای بچه هاش میسوزه که پدر بی فکری دارن و دنبال هوی و هوس خودش هست،،ای کاش مردم به اسم ع ...

بیین خیلی عوض شده دیگه مشروب نمیخوره رفیق بازی نمیکنه دختر بازی نمیکنه فقط میگه همین یه دختر رو میخواهم 

اگه زنش بفهمه چیکار میکنه بنظرت؟براش مهم نیست زنشو از دست بده؟

تازه رفته یه سوئیت مجردی اجاره کرده معلوم نیست چه غلطی میخواد بکنه ولی نمیزاره زنش اصلا بفهمه چون همه چیش از دست میده شغلش جایگاهش آبروش 

تازه رفته یه سوئیت مجردی اجاره کرده معلوم نیست چه غلطی میخواد بکنه ولی نمیزاره زنش اصلا بفهمه چون هم ...

اگه راست میگی برو به زنش بگو بزار به خاک سیاه بشینه

فردا روزی زنش ایدز بگیره شماهم مقصری

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
خیلی پاپیچ من شد وساطت کنم منم پیچ دختره داشتم خو گفتم من فقط میگم بهش خودش تصمیم بگیره چه میدونستم ...

خیلی کارت غلط بود اگه تو زندگی مشترکت یه همچین‌چیزی برات اتفاق افتاد یاد کار الانت بیوفت و بگو حقمه😒💔

خیلی پاپیچ من شد وساطت کنم منم پیچ دختره داشتم خو گفتم من فقط میگم بهش خودش تصمیم بگیره چه میدونستم ...

یعنی واااااااااقعا براااات متاسفم

فردا کاهش که رو شد همینی که واسش دختر جور کردی میره به هما میگه تو آشنایان کردی اونوقت حالت جا میاد 

چقد دوره زمونه بد شده. اون یه غلطی کرد یه چیزی گفت شما باید پیگیر شی آتیش بندازی زندگیه چهارنفرهم نابود کنی؟

یعنی واااااااااقعا براااات متاسفمفردا کاهش که رو شد همینی که واسش دختر جور کردی میره به هما میگه تو ...

کارش