2777
2789
هفته ای یه شب میرم شام

اووووه چه خبره هفته ای یه شب

تا بیاد حالت خوب بشه دغون نیشی دوباره 

بکنش ماهی یبار تو برو ماهی

اگرم شوهرت گیر داد بگو جقدر اذیتی اگر ناراحته ماهی یبارم تو فقط مامان و باباشو دعوت میکنی اونوقتم کم کم ناهی یبارم دعوت نمیکنی بعد یه سال و فقط خودت ماهی یبار میری

وصل به یه مو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی هفته یبار سخته بشینی تلویزیون ببینی با آدمای دیکه خرف بزنی گوشی کار کنی اون دو تا تحفه مهم نباش ...

دگه کسی نیست مادرشوهرمه و پدرشوهرم

برادر ها هم مشغول صحبت کاری

2805
دگه کسی نیست مادرشوهرمه و پدرشوهرمبرادر ها هم مشغول صحبت کاری

خب با بچت مشغول باش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نه ده ساله

آها. اگر دلیل خاصی برای رفتارشون نیست ، و فکر میکنید آدم هایی هستند که ارتباط باهاشون مفید باشه 

اول به صورت جداگونه با هر کدوم روابطتون رو ارتقا بدید

یک سری نقاط مشترک و مسائلی پیدا کنید که همیشه بشه راجع بهش صحبت کرد 

بهتر که شدید

مثلا تو جمع سر حرفو باهاشون باز کنید و..‌. به مرور زمان صمیمیت بیشتر میشه.

آها. اگر دلیل خاصی برای رفتارشون نیست ، و فکر میکنید آدم هایی هستند که ارتباط باهاشون مفید باشه اول ...

اوایل تنهایی با خواهرشوهر خوب بودم ولی دیدم تا جاری رو می بینم محل نمیده بهم منم دیگه تنها هم باشه محل نمیدم

اونم با کلی دعوا از هر شب شده هفته یه شب

شبایی مه ازونجا برمیگردی تا چند روز دمق باش و بی حوصله و گریه کن و هر بار همین برنامت باشه ولی نکتش اینه که اصلا وا ندی مه نرم اونجا فقط بگو هیچی نیست تا مدتها دلیلشو نگو انقد که التماس کنه چته و چرا افسرده ای بعد بگو قضیه اینه

وصل به یه مو
شبایی مه ازونجا برمیگردی تا چند روز دمق باش و بی حوصله و گریه کن و هر بار همین برنامت باشه ولی نکتش ...

این شوهر من آدم نیست میره میگه زنم جسم دیدنتون رو ندارع

2810