2777
2789

خونه ما کوچک ی اتاق و ی اشپزخونه با ی حال دو فرش دوتا دختر  کلاس اولی و یک سال دارم خیلی اذیتم میکنن یعنی من کل روز فقط پا میشم تا این موقع  جارو ظرف میشورم میپذم همیشه خدا هم خونم شلغته و کثیف بخدا روزی دوبار تمیز میکنم جارو میزنم ولی هیچ وفت تمیز نیست دلم ی خونه تمیز رو نیهاد ی راه حل بدید تو رو قران خیلی از زندگق خسته شدم دیگه نمیکشم همه چیز از چشمم افتاد 

❤❤❤❤

باور کن منم همینم .هرچی تمیز میکنم انگار  ن انگار رر .

خونم همش شلختس .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه بچه هات بگو فقط تو اتاق حق دارن بازی کنن و بعد بازی اتاقو جمع کنن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منم دوتا پسر ۵/۵ و ۲/۵ساله دارم، یه مقدار شل گرفتم که نو خودم اذیت شم نه بچه‌ها. خونه‌م تمیزه اما مدام بهم میریزه،منم فقط بهش به چشم روند طبیعی رشد بچه‌هام نگاه می‌کنم.

همه همینیم عزیزم من شب قبل خواب همه جارو تمیز میکنم صبح بازم تمیز کاری بعدازظهر همینطور ولی تمیز نمیشه که نمیشه چون با بچه کوچیک نمیشه مرتب موند همه جا.منم انروز صبح اتفاقا دیگه گریه ام گرفته بود میگفتم چه خبره این همه کار چرا تمیز نمیشهههه

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
چیز اضاف نیست ن مبلی ن تختی هیچی

خب کوچیکه ۵ ۶ سالش بشه یه کم خونه سامون میگیره🤪

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
بچه بچه هات بگو فقط تو اتاق حق دارن بازی کنن و بعد بازی اتاقو جمع کنن

تازه ی کیسه نمک ریخت ی بسته کاپو چینو ریختن خونهرو بهم زدن بخدا عصر تمیز کردم الان خاستیم بخوابم تا جا نیست دسک بندارزیم خسته ام بقران نمیکشم

❤❤❤❤
همه همینیم عزیزم من شب قبل خواب همه جارو تمیز میکنم صبح بازم تمیز کاری بعدازظهر همینطور ولی تمیز نمی ...

بعد شوهرم هم ی ادم ک غر میزن بخدا وقت نمیکنم ک تو اینه ب خودمم نگاه منم خسته شدم 

❤❤❤❤
تازه ی کیسه نمک ریخت ی بسته کاپو چینو ریختن خونهرو بهم زدن بخدا عصر تمیز کردم الان خاستیم بخوابم تا ...

درک می‌کنم من ی دونه بچه دو ساله دارم خیلی خونه رو میریزه بهم ولی شما بچه هات بزرگن فقط باید قانون بذاری 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است