2777
2789
عنوان

مادرم قهر کرده رفته خونه باباش میگه میخوام ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7615 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر داییش مفت خور و کلاه برداره به خاطر خونه و حقوقش و پس اندازش دنبالشه میشناسیمش وگرنه من به شخصه ...

خب هیچی از خونه بهش ندید حقوقم ک برا خودشه بزارید از کنه یا باهم میسازن یا نه دیگه 

ان شاء الله سالم باشه بشین با زنداذاشت صحبت کن اون با شوهرش صحبت کنه که ارث تقسیم بشه و مامانتم با سلام و صلوات ازدواج کنه، خوب گناه داره تا می منتظر این و اون بمونه، دلش شوهر میخاد چه کنه60 سالم سنه؟ 

وصل به یه مو
خب مطرح کنبرو کنار مادرت نشون بده مشکلی نداریی یه کاری بکن

اینجا پسرا رئیسن دخترا هیچ کاره ان عزیزم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

قانونی ک بدون اجازه سناهم میتونه ازدواج کنه . 

اگه پسردایی آدم خوبی بود   به نطرم ازدواج  کنن بهتره 

چرا باید تنها باشن ولی گفتی آدم خوبی نیس نگران شدم... 

واقعا آدم میمونه چی بگهد

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

این کار فقط با دخالت بزرگتر های فامیلتون جمع میشه بالاخره که چی وقتی دو طرف راضی هستن بچه ها این وسط چیکارن  همین مادرتون اگه دو هفته بیاد خونه عروسش یا دامادش بعد دو هفته شروع میکنن به غر غر کردن

اونم ادمه نیاز داره یه هم دم داشته باشه  

قانونی ک بدون اجازه سناهم میتونه ازدواج کنه . اگه پسردایی آدم خوبی بود به نطرم ازدواج کنن بهتره ...

من حس می کنم پسر دایی فقط دنبال پول و امواله 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

توروخدا این قدرخودخواه نباشید.

اون بنده خدا تنهاس نیازبه همدم داره ..حالا میخادازدواج کنه چرا نمیزارین؟

خدانکرده بره دنبال خلاف خوبه؟ول کنین این حرفارو گناه داره بزارین اونم زندگیشوبکنه ..یه عمر پای شمامونده بی پدربزرگتون کرده ..حالا خودش میخادزندگی جدیدشروع کنه ناراحتین...خواهشن دلشو نشکونین 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
ان شاء الله سالم باشه بشین با زنداذاشت صحبت کن اون با شوهرش صحبت کنه که ارث تقسیم بشه و مامانتم با س ...

کله خرن یکیشون خیلی لاته میگه آبروم پیش دوست و آشنا و...میره میگن بی غیرتی مادرت رفته ...

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اینجا پسرا رئیسن دخترا هیچ کاره ان عزیزم

راضی میشن 

فقط خونه رو تقسیم کنید هم هدف اون آقا مشخص میشه و هم برادرات آروم آروم نرم میشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من حس می کنم پسر دایی فقط دنبال پول و امواله

شاید 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
پسر داییش مفت خور و کلاه برداره به خاطر خونه و حقوقش و پس اندازش دنبالشه میشناسیمش وگرنه من به شخصه ...

مطمئن باشید اون خودش بهتر میشناسش 

ترجیح داده اینطوری ادامه بده بچه هم نیست که شما متوجهش کنید

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*