2777
2789
عنوان

الکی پسرم معلم دعوا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو از بچه ات طرفداری کن بگو بچه من دروغ نمیگه و ...

امروز دقیقا برا پسر من مشابه این اتفاق افتاد و از مدرسه زنگ زدن نگو دوتا همکلاسی پسرم بدجور دعوا میکنن پسرم رفته جدا کنه و یه لگد هم خورده حالا یکی گردنش ناخن خورده انداختن گردن پسرم از مدرسه زنگ زدن تعهد و فلان پسرم اومد کامل توضیح داد دروغ نمیگه اصلا زنگ زدم مدرسه گفتم دوربین چک کنید اگه پسرم مقصرنبود بابت حرفایی که به من زدید دیکه نمیخوام بیاد اون مدرسه آخه معلم‌ها واقعا پسرم قبول دارن حتی مدیر زنگ زد گفت اونی که خش شده گلوش باباش اورژانس کار میکنه مامانش پرستاره من خیلی ناراحت شدم گفتم چون همسر من کشاورزه باید منو متهم کنید اتفاق از این بدتر واسه پسرم افتا. خداشاهده گفتم پسرم تو مدرسه حل کن حالا ابنا برا من کلاس در میاره اونا شغلشون بهتره خیر سرشون ۲۵میلیون پول دادیم 

2805
امروز دقیقا برا پسر من مشابه این اتفاق افتاد و از مدرسه زنگ زدن نگو دوتا همکلاسی پسرم بدجور دعوا میک ...

همین حالا باید برم تهد بدم اونم تهد زور خیلی خیلی بد آمد از معلمش 

خوبه پسرت کتک نزدن مدیر بعضی از مدارس باغ وحش

فکر میکنن چون پرستار و ...هستن والدینشون اولویت از ما بیشتره آخه اصلا پسر من کاری نکرده دفعه اولش نیس چند بار تا حالا اینو اذیت کردن من گفتم تو مدرسه حلش کن من نمیدونم فکر کردن بچه بی صاحابه

فکر میکنن چون پرستار و ...هستن والدینشون اولویت از ما بیشتره آخه اصلا پسر من کاری نکرده دفعه اولش نی ...

الانم منتظرم شنبه برم مدرسه دوربین رو چک کنن من خیلی بهم برخورد و ایم دفعه پیگیری میکنم