2777
2789

برادرشوهرم قبلا ازدواج ناموفق داشته .

الان از یه دختری خوشش اومده و به خانوادش میگه برام خاستگاری برید. ولی پدرشوهرم مخالف صد در صدی این ازدواجه دلایل خودشو داره .

ازون طرف برادرشوهرم مادرشو تحت فشار گذاشته که برید خاستگاری .مادرشوهرم هم به شوهر من زنگ میزنه با پدرت حرف بزن راضی بشه . 

شوهرم مونده چیکار کنه ؟ پدرشوهرم ازوناس که بهیچ عنوان از حرفش کوتاه نمیاد  

من میگم چرا میخوای بخاطر برادرت  روبرو پدرت وایسی .میگه بخاطر برادرم نیست بخاطر اصرار های مادرمه .

بنظرتون شوهرم چیکار کنه ؟

ازدواج قبلی برادرشوهرم سر بچه بازیهاش بهم بخورد و هنوزم که هنوز همون آدمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

شوهرت زنگ بزنه به پدر در حد اینکه مادر خواسته که دلتون رو نرم کنم و راضی کنم زنگ زدم و ایشالا خیر باشه و هرطور صلاح میدونید بگه که هم گفته باشه و دلش آروم بگیره هم روبروی پدرش قرار نگیره.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

به نظرم با گفتنش چیزی ازش کم نمیشه، بعدا مادر و داداشش ازش گله مند نمیشن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
پس حرف مادرشو چیکار کنه ؟ دایم پیام میده زنگ میزنه خواهش میکنه

بگه : دست من نیست که ، خودتون صحبت میکنید منم یکمی صحبت میکنم ولی نمیتونم اصرار کنم ، ممکنه بعدا خرابکاری بشه ، همین برادرم میاد میگه من یه چیزی گفتم ، تو چرا پیگیر شدی و اصرار کردی ، اون وقت میخوای چیکار کنی؟

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
خب دلایل پدر شوهرت چیه بنظرم یبار صحبت کنه م اینا همو میخان یبار دیگه بهش فک کن باهاش صحبت کن ببینه ...

میگه اولا پسر من تغییری نکرده بچه ها بازیهاشو داره و از طرفی دختر خانم مناسب نیست.

2810