2777
2789
عنوان

قدیما که حموم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 54 پست

اقایون میرفتن حمام عمومی خانما اب گرم میکردن، یه پیرمردی تو روستا ی پدربزرگم اینا بود میگفت بچه ی منو فلانی هم سنن، نصفه شب که من داشتم از حمام میومدم اون داشت تازه میرفت حمام، یعنی شرفشون میرفته 😅😂

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب جمعه از اونجا مد شد دیگه چون فرداش همه حموم بودن تو‌حموم نمره ایی ها و کسی خجالت نمی‌کشیدبعضیا هم ...

مگه هرکی میره حموم برا غسل میره که خجالت داشته باشه

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

حموم شبانه روزی بودصب تاظهرزناباقیشم مردامیرفتن حموم عمومی محل یانمره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2805
خیلیاشون اصلا بلد نبودن

اتفاقا این موردو همشون بلد بودن شاید خیلی از جونای الان در قیدو بند نباشن وبلد نباشن ولی اون موقع سواد نداشتن ولی اعتقاداتشون خیلی محکم بوده دورترین روستاها هم یه ملا برا راهنمایی مردم داشته 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
مگه هرکی میره حموم برا غسل میره که خجالت داشته باشه

خب میگم چون همه میرفتن راحت بودن بدون استرس 

بله قدیم خجالت می‌کشیدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شب جمعه از اونجا مد شد دیگه چون فرداش همه حموم بودن تو‌حموم نمره ایی ها و کسی خجالت نمی‌کشیدبعضیا هم ...

یه بنده خدایی میگفته، یه صبح اول وقت پامیشه میره حموم عمومی، میبینه مادرشوهرش هم اول صبحی اومده ، فوری از همون دم در که دیده بودش، برمیگرده از خجالت

دوستان غسل اصلا سخت نیس

اصلا ب معنی حمام کردن نیس

فقط اب ب پوست سر برسه و ب پوست بدن

حتی مو نیاط نیس خیس بشه

یکی میشناختم میگفت با ی تشت کوچک تو کوپه قطار غسل رو انجام داده

احکام دین اصلا سخت نیست

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

یه بنده خدایی میگفته، یه صبح اول وقت پامیشه میره حموم عمومی، میبینه مادرشوهرش هم اول صبحی اومده ، فو ...

میگم خیلی‌ بد میدونستن 

حتی ب اینه نگاه کردن عروس نشانه ی بی حیایی بوده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره امضاتون برام جالب بود برا اون درخواست دادم😂

خسته نباشی 🤣🤣

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
یه بنده خدایی میگفته، یه صبح اول وقت پامیشه میره حموم عمومی، میبینه مادرشوهرش هم اول صبحی اومده ، فو ...

چه مسخره 

قدیمیا تابوهای بی اهمیت و مسخره ای داشتن

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

آب گرم میکردن. حالا سوال من اینه که زن و شوهر پیش هم نمیخوابیدن . مرد تنها زن با بچه ها. حالا زنها چه جوری سر بچه ها رو به طاق میزدن و میرفتن پیش شوهر. بعد قسمت جالب قضیه اینه که همشون میگن شوهرم دوستم نداشت و زیاد رابطه نداشتیم بعد کلی بچه دارن

2810