2777
2789
عنوان

منشی من آویزوووووون شوهرم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 49 پست

اصلا مستقیم نگو

بدتر اگه چیزی نباشه جبهه میگیره

اول اینکه ساعت رفت.  امد شوهرت جوری تنظیم کن اون نباشه

دوم غیر مستقیم ردش کن مثلا خوراکی میاره چایی چیزی همون نوقع بهش برگردون بگو خانم فلانی خیلی ممنون میل نداریم اگه جیزی خولستیم خودم بهتون میگم بیارید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معنی احترامو می‌فهمم خیلی زیاده روی میکنه

حست هر چی می گه انجام بده دل نسوزون لیاقت نداره دیدم که می گم بنداز بره ببین واکنش همسرت چیه یه بهونه دیگه برا اون جور کن

بلاخره قصد و نیتش معلوم می شه 

مرگ یه بار شیون یه بار

معنی احترامو می‌فهمم خیلی زیاده روی میکنه

ببین صادقانه میگم منم منشیمون وقتی مهمونی میاد سریع کارارو میکنه و شناختمش کلا به مردا احترام خیلی میزاره و میرسه به مهمونا مون اما واقعا از حد خارج نمیشه بیشتر یه بار میگفت تو خانوادشون رسم اینه مرد بیاد باید بلند شن و کارکنن حالا چه پدر باشه چه همسایه من میشناسم ش

اما منشی شما اگر میبینی خطرناک میزنه بدون اینکه شوهرت بفهمه و حساس بشه یه گوشه چشمی بهش نشون بده که بفهمه میبینیش

||. نومید کی توان بود 

نه اصلا برای من کاری نمیکنه تازه پر رو و حاضر جواب شده به من میگه به شوهرت نمیاد اهل عشق و عاشقی باش ...

چی بگم والا 

الان بندازیش بیرون میبینی با همسرت ریخت رو هم از لجت

شماره همسرتم که داره 

عجبا

ایسون کارفرمان انگار

دوستان یک زن الکی حساس نمیشه ، حتما یه جوری رفتار میکنه که ایشون شک کرده.

اسی میتونی اخراجش کنی ، دلتم نسوزه اولویت تو آرامش خودته و حفظ زندگیت.....

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
حست هر چی می گه انجام بده دل نسوزون لیاقت نداره دیدم که می گم بنداز بره ببین واکنش همسرت چیه یه بهون ...

همسرم به زن متاهل کاری نداره سرش به گوشیشه اصلا با این حرف نمیزنه از طبقه خیلی پایینی هم هست بیچاره دختره

💙💙💙💙
همسرم به زن متاهل کاری نداره سرش به گوشیشه اصلا با این حرف نمیزنه از طبقه خیلی پایینی هم هست بیچاره ...

اشتباه ما زن ها همین چون از مردمون مطمئن هستیم دو دستی می دیم دست گرگ 

اتفاقا این زن ها خوب بلدن چکار کنند به نظر من رد شه بره اصلا هم رحم نکن ارامش خودت و خودت

متاهله بچه هم داره من نمیدونم دیگه چرا چشمش دنبال مردای دیگس

ببین درمان از ریشه بهتره تا قطع کردن شاخه ، الان ممکنه باعث مشکل توی زندگیتون بشه ، بهتره به یه دلیلی چیزی بفرستیش بره چون اگر یه دفعه ای و با تند خویی بفرستیش ممکنه چند نفر رو بفرسته مزاحمت ایجاد کنن براتون هرچند میتونی شکایت کنی ازش ولی خب خودت اذیت میشی توی این ماجراها بیشتر 

میدونی اگه یک در صد اشتباه فکر کنی چقدر بده این افکار

اشتباه نمیکنم. به همسرم زنگ میزنه آمار همه چیزو میگیره. مثلا من خونه هستم زنگ میزنه همسرم میپرسه واقعا خونه است کاراش عجیب و رو مخه

💙💙💙💙
2810