از صبح تا شب میمیره میخواد کار کنه شوهرم عصر میاد دنبالم این خانم وقتی شوهرم میاد مثل فرفره میپره خوراکی آماده میکنه چای میاره خودشو تکه پاره میکنه شاد و خوشحال پذیرایی میکنه حقوقشو من میدم جوری رفتار میکنه انگار رئیس شوهرمه . در شان خودم نمیبینم اینو بهش بگم چطوری بهش بگم پاشو از گلیمش دراز تر نکنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین صادقانه میگم منم منشیمون وقتی مهمونی میاد سریع کارارو میکنه و شناختمش کلا به مردا احترام خیلی میزاره و میرسه به مهمونا مون اما واقعا از حد خارج نمیشه بیشتر یه بار میگفت تو خانوادشون رسم اینه مرد بیاد باید بلند شن و کارکنن حالا چه پدر باشه چه همسایه من میشناسم ش
اما منشی شما اگر میبینی خطرناک میزنه بدون اینکه شوهرت بفهمه و حساس بشه یه گوشه چشمی بهش نشون بده که بفهمه میبینیش
دوستان یک زن الکی حساس نمیشه ، حتما یه جوری رفتار میکنه که ایشون شک کرده.
اسی میتونی اخراجش کنی ، دلتم نسوزه اولویت تو آرامش خودته و حفظ زندگیت.....
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
متاهله بچه هم داره من نمیدونم دیگه چرا چشمش دنبال مردای دیگس
ببین درمان از ریشه بهتره تا قطع کردن شاخه ، الان ممکنه باعث مشکل توی زندگیتون بشه ، بهتره به یه دلیلی چیزی بفرستیش بره چون اگر یه دفعه ای و با تند خویی بفرستیش ممکنه چند نفر رو بفرسته مزاحمت ایجاد کنن براتون هرچند میتونی شکایت کنی ازش ولی خب خودت اذیت میشی توی این ماجراها بیشتر