2777
2789
عنوان

منشی من آویزوووووون شوهرم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 49 پست
اشتباه نمیکنم. به همسرم زنگ میزنه آمار همه چیزو میگیره. مثلا من خونه هستم زنگ میزنه همسرم میپرسه واق ...

اوه 

پس بنظرم یه داستان سر هم کن که بهش غیر مستقیم بگی اگه بخوایی اینطور رفتار کنی میفرستمت بری

هم زندگیتو نجات میدی از خطر هم اونو از نون خوردن نمیندازی

🧔اقا هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نمیکنم. به همسرم زنگ میزنه آمار همه چیزو میگیره. مثلا من خونه هستم زنگ میزنه همسرم میپرسه واق ...

همون دیگه من این تحربه را تو زندگی دوستم به عینه دیدم امار همه چیه خونه طرف و همه ی کس و کارش را داشت و نظر می داد زندگی را پاشید از هم اخر سر هم به دوستم کفت بنازم به خودم حالا چی شوهر داشت شوهرش هم همه چی را می دونست

شما هم چون همسرت ادم خوبیه ولی باز یه جا از دستش در بره رد کن بره پیش را نگیر از طرف همسرت هم یه جوری بفهمون مشکل اخلاقی داشته و شما تازه فهمیدی برای انوزشگاه و وجه اون خوب نیست ادام باهاش

همون دیگه من این تحربه را تو زندگی دوستم به عینه دیدم امار همه چیه خونه طرف و همه ی کس و کارش را داش ...

عزیزم الکی نمی گیم این دوست کن از بس ریخت تو خودش و شوهرش (ادم خیلی موجهی بود همه رو سرش قسم می خوریم) شوهرش بنده خدا هی گفت چیزی نیست و تو حساسی ام اس گرفت خدا لعنتش کنه می بینمش جیگرم اتیش می گیره

شوهرش می گه من کاری نکردم ولی اون با چرب زبونی زندگی منا نابود کرد