2777
2789
عنوان

پسری که باهاش حرف میزدم متاهل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 44 پست
خوب کاری کردی ، ولی دگ بیش تر از این جلو نرو زندگیشون بهم میریزه

واقعا دلم میخواست شماره زنشو داشته باشم 

وقتی گوشیش زنگ خورد شمارش نخورد لامصب 

وگرنه ور میداشتم با زنش میگفتم با چه کثافطیه

منم هروفت زنگ میزنم ب شوهرم تندی کارمو میگم چون گاهی حال نداره فقط میگم گلی نون بخریا اومدنی یا ی هم ...

عه واقعا. خب یکم از شکم برطرف شد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیدا این مدل تاپیکا چرا اینقدر زیاد شده دوستی بامرد متاهل جریان چیه

زیاد پیش میاد خیلی از مردای متاهل تو خیابونا ولن و با دخترا وارد رابطه میشن و نمیگن متاهلن

یکی دوماهم باهمن بعد گندش درمیاد

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بدون اینکه صدای،شوهرشو بفهمه شروع کرد به حرف زدن بچه ها مرغ میخان دوکیلو بخر

نمیدونم چرا خیلی ها حاشیه میسازن 

مثلا من دروغ بگم شما نظر بدی پول میگیرم ؟

عه واقعا. خب یکم از شکم برطرف شد

قشنگ داستانی ک تعریف کرد انگار زندگی من بود

شوهرم میرفت بیرون گوشیشو جواب نمیداد اصولا بعد یا میرفت سوپری بهم زنگ میزد ک کارتو بگو یا بعد خدافظیشون

کافه و دور دور و 

دوتا از دخترا ک باهاشون حرف زدم نمیدونستن متاهله 

بهم گفتن بخدا من نمیدونستم تا دیر وقت بهم پیام میدادیم از کجا میدونستم‌

شوهر منم تا دیروقت سرکارش بود شغل ازاد

من از پرینتا میفهمیدم و تعریف دخترا

خیلی سخت و ازار دهندس با وجود دوتا بچه با ازدواجی ک بعد ۵ سال دوستی بود

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

واقعا هیچ‌گناهی بدتر از خیانت نیست بخدا

جوری نابود میکنه ادمو ک نگم برات

اعتمادت

اعتماد بنفست

حال خوبت

خاطراتت

همش نابود میشه

همیشه شک تو دلته هیچوقتم یادت نمیره چی شده

زیاد پیش میاد خیلی از مردای متاهل تو خیابونا ولن و با دخترا وارد رابطه میشن و نمیگن متاهلنیکی دوماهم ...

اصلا من هیچ شکی نکرده بودم هر وقت زنگ میزدم جواب میداد و پیام میداد 

خب کسی که زن داره مگه میتونه اینجوری

اصلا من هیچ شکی نکرده بودم هر وقت زنگ میزدم جواب میداد و پیام میداد خب کسی که زن داره مگه میتونه این ...

اره

شوهر من ظهر میرفت تا دیر وقت ۱ صب میومد خونه گاهی دیرتر گاهی نمیومد

خدا این جور آدمارو. زجر کش بکنه

نمیتونم اینو بگم دوسش دارم

نمیتونم ببینم خم ب ابروش اومده متاسفانه

ولی اون منو زجرکش کرد

نابودم کرد

افرین بهت ک همونجا رابطه رو تموم کردی و یکی زدی تو گوشش♥️

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
قشنگ داستانی ک تعریف کرد انگار زندگی من بودشوهرم میرفت بیرون گوشیشو جواب نمیداد اصولا بعد یا میرفت س ...

وای متاسفم ناراحت شدم💔

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

وای متاسفم ناراحت شدم💔

تو چرا متاسفی گلم

انشالله ک هیچوقت قلبت نشکنه گلم❤️

2810