2777
2789
عنوان

ریسپریدون

70 بازدید | 13 پست

چند وقت پیش رفتم پیش روانپزشک برام تجویز ریسپریدون و امفتامین کرد ریسپریدون شبا و امفتامین صبح ها تقریبا می‌شد گفت بیست روزه که تجویز کرده  منم دارم میخورم اما پریشب یادم رفت ریسپریدونمو بخورم چند روزیم هست نامنظم امفتامین رو میخورم الان به شدت حالت تهوع شدید گیجی لرز شدید تپش قلب دارم زبونمم یه طوری شده اصلا حال خیلی بدیه به نظرتون چیکار کنم؟روانپزشکمم اصلا پیام سین نمیکنه هر چی سه روز پیش بهش پیام دادم سین نزد الان خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو‌این علایم‌رو‌داری شاید بهت نمیسازه باید عوض بشهریسپریدون‌قرص خاصی نیس

این علائمو از اول نداشتم اصلا فقط بهم گیجی میداد و حس خواب بعدشم راحت میخوابیدم  دو سه روزه اینحوری شدم  امشبم خیلی شدید شده 

اتفاقا ریسپریدون به شدت عوارض داره و به هرکسی نمیسازه

میگه مرتب نخورده اون یکی رو داره میخوره ولی در کل بهش نمیسازه ک اینهمه عوارض نشون داده باید بره پیش دکترش 

ریسپرید‌ون واسه هیجان بیقراری اضطرابه بیشتر ولی اون یکی رو نمید‌ونم

این علائمو از اول نداشتم اصلا فقط بهم گیجی میداد و حس خواب بعدشم راحت میخوابیدم دو سه روزه اینحوری ...

عزیزم ب دکترت بگو حتماااا بروشور داخل دارو رو هم بخون و ببین در چ صورت باید مراقب مصرف باشی 

میگه مرتب نخورده اون یکی رو داره میخوره ولی در کل بهش نمیسازه ک اینهمه عوارض نشون داده باید بره پیش ...

مرتب خوردم فقط یه شب قطع شده بعدش خوردم اون امفتامین بود که منظم نخوردم اونم فقط دو سه روزشو یادم رفت 

این علائمو از اول نداشتم اصلا فقط بهم گیجی میداد و حس خواب بعدشم راحت میخوابیدم دو سه روزه اینحوری ...

خب چون یه دفه ای قطع شده ،این نوع قرصا باید کم کم و طبق تجویز پزشک ترک بشن،