2777
2789
عنوان

وقتایی که شوهرم شیفت شب میره من دیوونه میشم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 52 پست
میدونم ترس باهات موندهولی بهتره این ترس رو درمان کنی

نصف روحمو بابام کشته با بی عرضگی و بی مسولیتی نصف دیگشم شوهر سابقم دارم ارزوی مرگ بابامو میکنم چون این همه رو عصبی دیوونه کرده

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخاد ی شب امتحان کنم کار ب جایی رسیده ک ب نظرم تنهایی شرف داره ب تحمل این دوتا بخصوص بابام همین ...

امتحان کن عزیزم

هیچی نمیشه

یاد بگیر از خلوتت لذت ببری،فیلم و سریال ببین،پادکست خوب گوش کن،کااب بخون،برو توی دنیای درونیت غرق شو…

مستقل باش از چی میترسی اخه

ازدواج قبلیم شبا تنها بودم تو شهر غریب ،مزاحمم میشدن ،برق میرفت ،تیراندازی میشد ادمای غریبه تو راه پله رفت و آمد داشتن روانم داغون شد

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

امتحان کن عزیزمهیچی نمیشهیاد بگیر از خلوتت لذت ببری،فیلم و سریال ببین،پادکست خوب گوش کن،کااب بخون،بر ...

من درونگرا هستم ب اندازه کافی عاشق تنهاییم ولی ب محض اینکه شب میشه میرم تو گذشته ها ،باورت میشع ی سلعت قبل داشتم سریال کیمیا میدیدم یهو یاد غربت اونوقتا افتادم گریه کردم 

فیلم بریز رو فلش و بیا نی نی سایت. در خونت رو هم از داخل قفل کن.بگیر بخوابخونه بابات نرو

شوهرم و میخام راضی کنم ک دیگه نیام یا لاقل مامانم بیاد فقط دیگه بابامو نبینم

شوهر منم همین اخلاق داشت بهش توضیح دادم اونجا اذیت میشم و تروما دارم میزاره

منم باهاش صبت میکنم امیدوارم کوتا بیاد عصاب ندارم ریخت بابامو ببینم