2777
2789
عنوان

وقتایی که شوهرم شیفت شب میره من دیوونه میشم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 52 پست
تو منی یا من تو؟؟منم همینجور بمون خونه خودت

خوب ک میفهمی منو ،شوهرم نمیذاره تنها بمونم میدونه میترسم 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بمون خونه خودت اگرمیترسی یه لامپ روشن بزار تا صبح

دارم ب همین نتیجه میرسم وای از بابام خیلی رو مخم دیوونمون کرده

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بگو کسی بیاد خونت

هیشکی نیست جز مامانم ک اینم فرقی نداره 

شوهر منم شیفت میمونهولی من تنها میمونم

نمیترسی ؟بچه داری؟

من تو ازدواج اولم تو ی شهر پرت تنها میموندم شوهرم میذاشت میرفت خونه باباش ،منم غریب بودم شب تا صب مث ...

الهی حق داری پس خاطره بد تو ذهنت داری سعی کن ی جوری باهاش مقابله کنی تو خونه خودت باشی نمیدونی چ ارامشی داره فیلم اینا ببین درها را قفل کن 

بگو اونا بیان.

خب فرقی نداره کلا اخلاقشون رومخیه حالا هرجا باشن اتفاقا بابام خونه بقیه جوگیرتر میشه

منم خیلیییی میترسم از شب تنها موندن ولی دو شب مجبور شدم تنها بمونم. اونم با برق و تلویزیون روست تا ص ...

من تو ازدواج اولم توشهر غریب همیشه شبا تنها میموندم مرتیکه بی غیرت روانمو کشت الان وحشت دارم از تنهایی

الهی حق داری پس خاطره بد تو ذهنت داری سعی کن ی جوری باهاش مقابله کنی تو خونه خودت باشی نمیدونی چ ارا ...

من حتی روز تنها باشم در قفل میکنم اوایل روزام میترسیدم ولی شبا اصلا برام هضم نمیشه وحشت دارم میرم ب گذشته ها حمله عصبی بهم دست میده

ن تنهام ،محله داغون ،ساختمون خالی خودم از نظر روحی بالا گفتم حساسم له شدم میترسم

متاسفم عزیزم

ولی برای شما فعلا یه انتخابه بین بد و بدتر.

شاید اگه خونه خودت بمونی ببینی اونقدرام که فکر می‌کردی سخت نبود.

من دوران مجردیم تنها زندگی می‌کردم توی آپارتمان هنوزم گاهی دلتنگ خلوتی که اون موقع‌ها داشتم میشم.

نه نمیترسم۸ سال تنها موندم البته ی شبایی هم میرفتم حالا خونه مامانم یا مادرشوهرماما نمیترسم اصلابله ...

من بعد ی سری اتفاقا ک تو شهر غریب بودم شبا تنها سر میکردم برقا میرفتن همسایه ها میدونسن شوهر بی غیرت سابقم تنهام میذاره اذیتم میکردن وحشت داشتم بهم تجاوز کنن روانمو نابود کردن 

متاسفم عزیزمولی برای شما فعلا یه انتخابه بین بد و بدتر.شاید اگه خونه خودت بمونی ببینی اونقدرام که فک ...

دلم میخاد ی شب امتحان کنم کار ب جایی رسیده ک ب نظرم تنهایی شرف داره ب تحمل این دوتا بخصوص بابام همین مامانمم دیوونه کرده