2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوسکول نیستی برعکس رابطه آبکی روح و روانت رو نابود میکنه ولی گل تا این حد هم محدودیت به بدن به روان ...

اخه با هرررر پسری همکلام میشه شروع میکنه حرف جنسی و رابطه جنسی زدن.حتی وقت نمیزاره بشناسه منو

چرا شما اقایون میرید دنبال اینجور دخترا؟

ببینید بعضیا خیلی واسشون مهم نیست گذشته دختره بلاخرا هرکی زن میگیره ی تحقیقاتی انجام میده دیگه ولی بازم میگم بعضیا با اینکه طرف قبلا دوست پسر داشته مشکلی ندارن ....من خودم بمیررررم سمت همچین دخترایی نمیرررم من همون دختر ساده و پاک باآبرو ک کنج خونه نشسته میخااام اینجور دخترام طرفدارای خودشونو دارررن یکیش خود من هزترتا از این دخترای .....بیاری نگاهم نمیکنم چ برسه ب اینکه واسه ازدواج بهشون درخاست بدم....ازدواجم ۵۰درصدش بستگی ب شانس داره بخدا خوشگلا شانس ندارن اینو ب چشای خودم دیدم دیگههه ولی هر کسی ی روزی بختش باز میشه ولی خدا کنه ی بخت خوب واخرش خیر بااااشه زد یا دیر بودنش مهم نیست مهم آخراش

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

2805
حس میکنم کاملا مثل منی بعضی وقتا میگم مگه من با دخترای دیگه جه فرقی دارم بخدا منم تو این ۲۰۲۴ زندگی ...

به همون خدا منم اصلا بهم خرجی نمیده خیلی ساله 

منم محبتی ندیدم ازش 

حتی دختر خاله دایی و دخترای دیگه فامیلم که پدرشون سنتیه خیلی خیلی بیشتر از من آزادی دارن 

منم روم نمیشه چیزی بگم خجالت میکشم 

مگه میشه اینو گفت به کسی بهت می‌خندن اونم توی این دوران

همش خودمو مقایسه میکنم . الانم بهم میگن افسردگی و حال بدت رو گردن ما ننداز

کاشکی دعات رو خدا بشنوه خودم دیگه امیدی ندارم به هیچی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

پس کار درستو اونا میکنن نه من...خاک تو سر من واقعا نشستم کنج خونه همع رو میپرونم منتظر یه پسر خوبم.ب ...

نه بابا نتیجه گیری این داستان این بود که امثال دختر عمت خر شانسن خدایی نکرده اگه شما بخواهی راه اون رو بری از شانس بد یا ایدز میگیری یا هپاتیت یا اینکه خانواده از ترس بی آبرو شدن سنگسارت میکنن پس از این شیوه ها بید دوری کرد

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اخه با هرررر پسری همکلام میشه شروع میکنه حرف جنسی و رابطه جنسی زدن.حتی وقت نمیزاره بشناسه منو

اره متاسفانه اینجور آدما زیاد شدن 

چی بگم هعی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

به همون خدا منم اصلا بهم خرجی نمیده خیلی ساله منم محبتی ندیدم ازش حتی دختر خاله دایی و دخترای دیگه ف ...

درست میشه چون من خودم یه ابجی دارم از من بیشتر زجر کشید اما خدا شوهری بهش داد که همیشه خداروشکر میکنه میگه منو میزاره رو سرش و زندگیش عالی شده 

ایشالله قسمت توام میشه💜🫂

خدایا شکرت ❤
چقدر ساختگی😂

ساختگی نبود الان من حوصلم نمیکشه دقیق بگم یجوری میگفت که همه باور کرده بودن با دلیل مدرک اثبات میکرد باعکسایی ک فرط فرط از خودش شوهرش خانوادش مادرشوهرش میزاشت همه چیز ثابت میکرد اخرش که یبار ک داشت عکس چتاشون مثلا با شوهرش میزاشت آی دی بالای عکس یادش رفت افتاد تو عکسه  ما مچش گرفتیم رفتیم اون آیدی رو چک کردیم دیدیم عکساش ولقعیته ولی بچه اینا داره دروغه بعد خودش با چندتا کاربری میومد مثلا مبگفت آره من رفتم کاربر بیکس دیدم از نزدیک دیدم تو باشگاه واقعیت داره

باورکن روز وشبم پر از اضطرابه اولی شیشه ایدومی هم انگشتمو شکونده ولی طلاق نمیده یا مشکلو حل نمیکنه ب ...

با ی ادم شیشه ای زندگی میکنی🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️خیلی ترسناکن چجوری جرات دارین باهاش زندگی میکنین

من یبار داییم کشیده بود اینقدر ترسناک شده بود همش آهنگ با صدای بلند میخوند نصف شب اینقدرم اشتهاش زیاد شده بود ک من فقط گل قالی رو نگاه کردم از ترس...اینجورادما توهم میزنننن

درست میشه چون من خودم یه ابجی دارم از من بیشتر زجر کشید اما خدا شوهری بهش داد که همیشه خداروشکر میکن ...

امیدوارم چون واقعا دارم حس میکنم به تهش رسیدم 

امیدوارم دو برابر این دعای قشنگی که واسه من کردی خدا بهت بده که حتی نقطه ای از این روزا رو یادت نیاد💛

ببینید بعضیا خیلی واسشون مهم نیست گذشته دختره بلاخرا هرکی زن میگیره ی تحقیقاتی انجام میده دیگه ولی ب ...

اخه بخدا هرررر پسری بهم پیشنهاد میده حتی وقت نمیزاره درست بشناسه منو.از همون اول میگه رابطه و فلان.

بعدم ک میگم اهلش نیستم مسخره میکنن...خب ادم از تنهاییم خسته میشه و از طرفی هر دختریو دیدم ک با صد نفر بوده خیلی شانس داشته

نه بابا نتیجه گیری این داستان این بود که امثال دختر عمت خر شانسن خدایی نکرده اگه شما بخواهی راه اون ...

اره والا شانس من ریده

ولی واقعا هر دختریو دیدم اینجوری بوده خیلی شانس داشته

اخه بخدا هرررر پسری بهم پیشنهاد میده حتی وقت نمیزاره درست بشناسه منو.از همون اول میگه رابطه و فلان.ب ...

نه نه نه تورو خدا سمت این چیزا نررررین بخدا فقط سو استفاده میکننن ازتوننننن عشق و دوست داشتنا همش الکی نکنینی این کارووو ...از تنهایی ادم بمیره بهتره تا اینکه یکی بیاد ازش سواستفاده کنه بخدا همینایی ک عکس میدن ب دوس پسراشون پسرا ب رفیقای نزدیکشون نشون میدن هر عکسی ک باشههه بعدم دور هم میخندن من پسرم دیگه میگم هررگز هرررگز سمت پسرررر نرررووو اونی ک تورو بخاد خودش میااد حتی اگه تو خونه ام نیای بیرون باز از طریقی میاااد ...طرز فکر شمل اشتباس من  شما،و خیلی های دیگه ک تاحالا با کسی نبودیم اگه ی قدم اشتباه برداریم آبرومون میررره بخدا بعضیا کلا شانس ندارن ....

2810