2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
کارم شده گریه و استرس همه موهامم ریخت 😂ترس از حرف مردم ترس از اینده ترس ...

من که دیگه حتی اجازه تا سوپر مارکت نمیدادن افتخار بود کسی ریخت منو ندیده 

الانم هرکی پیدا میشه میگن قبول کن بدبخت بشم 

بخدا بهشون میگم چقدر در حق من بد کردین الانم براتون شدم مثل میوه ای که  میوه فروش آخرشب میخواد بده به هرکی شد که مبادا بگنده🥲

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ی داستانم در مورد همین تاپیک بگممم

تو کوچمون ی دختره بود تا وارد راهنمایی شده بود این با هر کی میدید وارد رابطه شددد یبارمم من رد شدم اتفاقی از روبروم اومد جوری رفت تو چشام بخدا خجالت کشیدم حالا من ۲۷سالم بود این دختره ۱۴فک کنم اصلا ازشم خوشم نیومدد قیافشم خیلی زشت بود..ولی کاش الان بیای نگاه کنی چ پسری چ شوهری کرده این دختره بخدا منم حسودیم میشه نمیدونم چ حکمتیه ک ایجوری میشههه اخه الانم جوری سرشو بالا میگیره راه میره النگهاشو ب صدا در میاره انگاری من بودم با همه وارد رابطه میشددددددم

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

میگم ک قبلا یکی بود اسمش کاربر بیکس بود دوسال مارو با یه داستان کذایی گذاشت سرکار ملتم‌هرساعت میمومد ...

یکی بود میگف بچه دار نمیشم شوهرم نمیزاره ای وی اب اینا و بعدشم شوهرم رفته زن گرفته ؟

او جان می دهد به تن خسته ام...

من که دیگه حتی اجازه تا سوپر مارکت نمیدادن افتخار بود کسی ریخت منو ندیده الانم هرکی پیدا میشه میگن ق ...

حالا من محدودیت ندارم.خانوادم الان چند ساله هیچکاری بهم ندارن هرجور بخام میپوشم و...ولی اصلا نمیتونم زیر بار این رابطه های ابکی الان برم.اوسکلم قشنگ

من که دیگه حتی اجازه تا سوپر مارکت نمیدادن افتخار بود کسی ریخت منو ندیده الانم هرکی پیدا میشه میگن ق ...

حس میکنم کاملا مثل منی 

بعضی وقتا میگم مگه من با دخترای دیگه جه فرقی دارم بخدا منم تو این ۲۰۲۴ زندگی میکنم مال بیست سال پیش نیستم که 

خانواده من جرا اینجورین 

روم نمیشه به کسی بگم نمیزارن از خونه برم

خواستگار خوب هم داشتم بابام رد کرد 

دوستمم نداره بگم تاج سرشم 

خرجمو هم نمیده ..

امیدوارم خوشبخت ترین دختر بشی و زندگی نصیبت بشه که غم هاتو و گذشته تو بشوره ببره🫂

خدایا شکرت ❤
یکی بود میگف بچه دار نمیشم شوهرم نمیزاره ای وی اب اینا و بعدشم شوهرم رفته زن گرفته ؟

این میگفت شوهرم ریس کارخونه فولاد تبریز هس داستانش اینجوری بود ک شوهر اولش برا این صاحب کارخونه کار میکرده بعد ابن یبار میره اون صاحب کارخونه میبینتش  عاشقش میشه  بعد با طرف قرار میزاره میره شوهره پشت سرش میره  میبینه درجا سکته میکنه میمیره شوهرشم بسیار مرد خوبی بوده الا اخر تاجایی ک میشه زن اون ریس و اون ریس آزاراش میده ولی خیلی دوستش داشته پول زیادی خرجش میکنه ولی تو خونه زندانی بود

حالا من محدودیت ندارم.خانوادم الان چند ساله هیچکاری بهم ندارن هرجور بخام میپوشم و...ولی اصلا نمیتونم ...

اوسکول نیستی برعکس رابطه آبکی روح و روانت رو نابود میکنه 

ولی گل تا این حد هم محدودیت به بدن به روان آدم آسیب میزنه توی روابط اجتماعی ضعیفی نمیتونی چیزی رو هندل کنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

2810