2777
2789
سرنوشت دختر عمت و تو اطرافیانم خیلی دیدم دختره کاری نموند نکرده باشه بعدم بهترین ازدواج و زندگی نصیب ...

پس کار درستو اونا میکنن نه من...خاک تو سر من واقعا نشستم کنج خونه همع رو میپرونم منتظر یه پسر خوبم.بعد دختر عموم چه ازدواجی کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا قدیما دخترای افتاب مهتاب ندیده طرفدار بیشتر داشتن الان میشن اُملهمونطور که پدر و مادرم خواستن ز ...

وای دختر چقدر منی منم همچین خانواده ای 

دارم دق میکنم بخد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

2805
والا قدیما دخترای افتاب مهتاب ندیده طرفدار بیشتر داشتن الان میشن اُملهمونطور که پدر و مادرم خواستن ز ...

الان میگن برو دوست پسر بگیر ازوواج کن دیگه بچه های مردمو ببین خودشون پیدا میکنن

الان ۲۸ سالشه.از ۱۴ سالگی دوست پسر داشت عموم یه زمان تو شهرداری سمت داشت و خیلیییی پولدار بودن.خونه ...

همین؟؟؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

دقیییییقا منم تو شرایط توام.همش بخاطر ترس از ابرو و فلان دختر خوبی بودم .همین هفته چند نفرو رد کردم

ولی دخترای اونجوری خیلی شانس دارن

پس کار درستو اونا میکنن نه من...خاک تو سر من واقعا نشستم کنج خونه همع رو میپرونم منتظر یه پسر خوبم.ب ...

واقعیت محضه که تو خونه نشستن هیچ شانسی نداره باید بری تو اجتماع و دایره ی اطرافیانت و بیشتر کنی هیچ دختر خونه و دختر خوبی شانس سراغش نمیاد 

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
پس کار درستو اونا میکنن نه من...خاک تو سر من واقعا نشستم کنج خونه همع رو میپرونم منتظر یه پسر خوبم.ب ...

ببین بحث خراب بودن یا درست بودن نیس بحث اینه که اینا چون زیاد با پسرا چرخیدن تجربه دارن خوبش رو تور میکنن میدونن با کی ازدواج کنن ولی کسی دوست پسر نداشته تجربه هم نداره شکست میخوره

2810