2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ۲۸ سالشه.از ۱۴ سالگی دوست پسر داشت 

عموم یه زمان تو شهرداری سمت داشت و خیلیییی پولدار بودن.خونه لوکس ماشین لاکچریو...

خودشم دختر نازی بود خیلی خوشگل نه ها ازینا ک دلنشینن

۱۶ سالش بود عموم اینا میرفتن مسافرت این به بهانه درس نمیرفت.دوست پسرشو میورد خونه و خدا داند چکارایی میکردن

۱۸ سالگیش کات کرد و رفت دانشگاه شهر دیگه و عشقو حالی نبود ک نکنه

اون وسطا با پسر اون یکی عموم هم خیلی لاس میزد

تو دانشگاه با همکلاسیش رل زد و با پسره یک هفته تابستون پیچوند رفت شمال و میگفت رابطه هم داشته

خلاصه پسره اومد خاستگاریش ولی چون مضع مالیشون پایین تر بود باباش قبول نکردو کلت کرد

دوباره ۶ ماه بعد خاستگار خوب اومد و رسمی عقد کرد ولی بعد سه ماه جدا شدن

بعد یک سال با یه پسر دیگه دوست شد که پسره همه چیییییز تمومه.دوتا باشگاه داره مربیه هیکل توپ پولدار و بشدت خوش قیافه و همینطور عاشق...

الان ازدواج کردن و لوکس ترین زندگیو داره...

وقتی به سرگذشتش نگاه میکنم میفهمم دخترای خوب شانس ندارن مثل من

2805
سرنوشتش انقدر پر فرازو نشیب بود تا بنویسه کلا تغییر کرد رفت از نو بنویسه

🤣🤣🤣🤣🤣رفت پیازداغشو زیادتر کنه بیاد

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
بدبختی همین ۲ خطم درست نخوندی دختر عمشه

بیا گزارشش بزنیم بریم بخوابیم 😂🤣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
حالا اگه گفت 😑 چشام خشک شد . اسی زیر لفظی میخوای ؟😁بابا فکر مام که از سرکار اومدیم باشید و اینقدف ...

آفلاین شده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
🤣🤣🤣🤣🤣رفت پیازداغشو زیادتر کنه بیاد

تو این مدت تا همه جمع شن و تایپ کنه احتمالا بازم طلاق گرفته و شوهر پولدارتر پیدا کرده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
من صدبار تاحالا اومدم از خودمون بگم دوساعت نشستم تایپ کردم بعد گفتم ارزش نداره لو میرم نی نی یارم که ...

میگم ک قبلا یکی بود اسمش کاربر بیکس بود دوسال مارو با یه داستان کذایی گذاشت سرکار ملتم‌هرساعت میمومدن براش اشک میریختن آخرشم مچش گرفتیم زیر بار نمیرفت نفرین میکرد ک تهمت میزنید اخرش خودش گفت داستان نویسم

2810