2777
2789
عنوان

خونمون اجاره اتباع (افغان ) هست جریمه اممون میکنن آیا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابجی کارت داشتن و تاریخشون گذشته و بچه هاشونم مددسه هست الان ینی غیر مجازه

چند وقت پیش همه شونو میگرفتن حتی کسایی که کارت داشتن

حالا پرس و جو کن واستون دردسر نشه

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
اسی ازاین ثانیه اونا هرجرم جنایتی کنن تقصیرشماسچون راحت میتونن دربرن

واقعا؟؟ میگفت بچه هام مددسه آن.... ینی غیر مجازه؟؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

چند وقت پیش همه شونو میگرفتن حتی کسایی که کارت داشتنحالا پرس و جو کن واستون دردسر نشه

مدرسه ان ولی ینی غیر مجازن ؟؟؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بهشون لگو تمدید کنن وگرنه تخلیه

بایام چ آدم تو مخی هست البته ببخشید بهش میگیم زنگ بزن بگو تمدید کنن ن نوچ میاره

مدرسه ان ولی ینی غیر مجازن ؟؟؟

نمیدونم

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
عزیزم میگم کارت دارن ولی تاریخش گذشته کارت اقامت داره ولی تاریخش گذشته و بچه هاش هم مددسه آن اللن غی ...

این که مدرسه میره یعنی مجازن

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

راستی مشاورت رو میتونی اسمش رو بهم بدی؟

هزینه‌ش چطور بود؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
بایام چ آدم تو مخی هست البته ببخشید بهش میگیم زنگ بزن بگو تمدید کنن ن نوچ میاره

لابد مورد دارن دیگ 

اگ بگیرن جریمه میشید 

یا کاری بکنن پای شما وسطه چون اونا هویت ندارن 

اسمشون از سامانه خارج شده

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
سلام رهگذرجان خوبیعزیزم میشه شماره مشاوره ای که واسه کنکور داشتین را بهم بدین اینکه هزینه چقدر ازتون ...

سلام عزیزه دلم خوبی درخواست دوستی بده بفرستم برات ایدیش رو🥰🥰

راستی مشاورت رو میتونی اسمش رو بهم بدی؟هزینه‌ش چطور بود؟

اسمش اینجا نمیتونم بگم آبجی ممکنه شناسایی کننش میخوای درخواست بده توی خصوصی بگم بهت 

هزینه اش پارسال ۴۰۰ 

اسمش اینجا نمیتونم بگم آبجی ممکنه شناسایی کننش میخوای درخواست بده توی خصوصی بگم بهت هزینه اش پارسال ...

درخواست دادم 

میشه قبول کنی و اونجا بهم بگی