2777
2789
افراد زیادیم هستن البته تو همین سایت چشم سوم شون باز مونده اتفاقات بدی واسشون افتاده ..منم ترسیدم دی ...

جآن ما؟؟؟؟؟

یعنی چه اتفاقی براشون میفته. چقدر عجیب اخه

خب شهود هم یکم به چشم سوم ربط داره دیگه. نداره؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خانم باوقار یکم شیطون

من کی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی 

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

افراد زیادیم هستن البته تو همین سایت چشم سوم شون باز مونده اتفاقات بدی واسشون افتاده ..منم ترسیدم دی ...

من از کارتا پرسیدم اگه دوست داره بله بیاد و بله اومد 

خویشتن داری کن ... 

یه خانومی هم مهران رو انگار دوس داره جز شما مثل رقیب میمونه برات 

برای خودتم یه ازدواج خوب و موفق افتاده 

میشه توام برای من بگی لطفا ؟ من خیلی پرسیدم جواب ندادی هیچ وقت 

پزشکی یا دندون پزشکی قبول میشم ۴۰۴ ؟ 

نیما بهم حسی داره ؟ در آینده باهاش ممکنه وارد رابطه بشم ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
من از کارتا پرسیدم اگه دوست داره بله بیاد و بله اومد خویشتن داری کن ... یه خانومی هم مهران رو انگار ...

تورو خدا منم بگو😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حس امید چیه بهم عاشقم میشه؟

ازدواج میکنیم؟

||. نومید کی توان بود 

من از کارتا پرسیدم اگه دوست داره بله بیاد و بله اومد خویشتن داری کن ... یه خانومی هم مهران رو انگار ...

خب منم بگو دیگ 

با چجور ادمی ازدواج میکنم 

کی 

ازدواجم چطوره

من اینم اکثرا

@قمار_باز_دلسلام عزیزم من چند بار دیشب سوال پرسیدم ولی پاسخ ندادید میشه لطفا الان پاسخ بدهید،ممنونم،حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

2810