2777
2789
عنوان

کاش میشد مادرشوهرمو خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونوخت شوهرمو چیکار کنم تاپیکای یبلمو بخون..یبار بهش گفتم کارای داداششو زد سرشو شکوند منم کور کرد

مستقیم به ننش بگو، مرگ یه بار شیون یه بار بگو اونبارم شوهرم دعواش کرده بدون خبرچینی بچتو جمع کن ببر. بگو مادرشی خودتم باید مسیولیتشو قبول کنی تا همین جا هم زیادی کوتاه اومدم 

2805
من کاری به چشم اون ندارم ولی ببخشید شوهرت خیلی بی غیرته

عزیزم من درمورد چیز دیگه ای حرف زدم شوهرم لابد از داداشش مطمئن بوده ک فرستاده منم چیزی ازش در این مورد ندیدم.

خدایا شکرت.
آفرین دقیقا گل گفتی اسی یبار رک و راست اینو بگو بسه هرچقدر کوتاه اومدی

به خدا عصبی شدم چقد ادم میتونه ساده باشه مردم تو پرورش بچه های خودشون موندن... اسی پسر بچه سن بلوغ قبول کرده

عزیزم من درمورد چیز دیگه ای حرف زدم شوهرم لابد از داداشش مطمئن بوده ک فرستاده منم چیزی ازش در این مو ...

باشه چیزی نمیگم دیگه ،ولی اگه جای شما بودم همین خونه نبودن و ماموریت همسرم رو بهونه میکردم برای راه ندادنش 

[QUOTE=361155679]باشه چیزی نمیگم دیگه ،ولی اگه جای شما بودم همین خونه نبودن و ماموریت همسرم رو بهونه میکردم برای راه ...[/QUOT میدونم از سر دلسوزی میگی..یچیزی بگم بهت پارسال ک پیشم بود هیچی نگفتم‌.امسال پسر داییش پشت سرم گفته بود چرا شیدا نمیذاره برادرشوهرش بیاد پیشش دلش تنهایی میخاد؟ینی رسما میتونستن بهم تهمت بزنن بخدا😭😭😭

خدایا شکرت.
به خدا عصبی شدم چقد ادم میتونه ساده باشه مردم تو پرورش بچه های خودشون موندن... اسی پسر بچه سن بلوغ ق ...

بخدا من قبول نکردم.یادمه مادرش زنگ زد گفت میخاد بیاد پیشش گفتم من شاغلم نمیتونم ۱مهر با وسیله هاش فرستادنش..اینم بگم شوهرم بدتر از همه اس

خدایا شکرت.
[QUOTE=361155679]باشه چیزی نمیگم دیگه ،ولی اگه جای شما بودم همین خونه نبودن و ماموریت همسرم رو بهونه ...

تو که گذاشتی بیاد چرا اینطور گفته؟ اسی یه روز به خودت میای میبینی کل جوونیتو زجر کشیدی به خاطر بقیه. مستقیم حرفتو بزن و تمومش کن

2810