2777
2789
عنوان

چجوری بخندونمش

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چنسالتونه هر دو؟

یجایی خوندم. نوشته بود. خانم ها اگه بیش ازحد بهشون محبت واحترام بذاری. دیگه به شمااحترام نمیذارن باید بی توجهی کنیدوبه اصطلاح تحویلشدن نگیریدتا اونا متوجه بشن که محبت شماهمیشگی نیست. باید دوطرفه باشه. یعنی باید مردهایکم سرترباشن. 

یخ فروش جهنم.معلم فراری

حسی بهت نداره فعلا یبار جدی باهاش درین مورد صحبت کن ببین چی میگه بچه ام ک نیس بگیم بچس شوهر داری بلد ...

نه خب. خیلی بهم میگه دوستت دارم اینچیزا. همش پیام میده. ولی خب من وقتی زیادقربون صدقه برم. اون دیگه چیززیادی نمیگا. تازه شروع میکنه سوال کردن اون چی گفته.  یچیزی بپرسم راستش رومیگی و ازاینجورسوالا دیگه. بحثای صدسال پیش رودوباره شروع میکنن پرسیدن

یخ فروش جهنم.معلم فراری

نه خب. خیلی بهم میگه دوستت دارم اینچیزا. همش پیام میده. ولی خب من وقتی زیادقربون صدقه برم. اون دیگه ...

خب میخاد بشناستت منم با خاستگارم در حال اشنایی هستیم پدرشو در اوردم از سوال پرسیدن از صدسال پیش😂😂

خب میخاد بشناستت منم با خاستگارم در حال اشنایی هستیم پدرشو در اوردم از سوال پرسیدن از صدسال پیش😂😂

نمیدونم. یه مسئله ای مال خیلی وقت پیش هست تموم شده رفته. من اصلا یادم نیست دیگه. میپرسه اون روز چیشد توی خونه جی گفتن اینا. درصورتی که من اگربخوتم بگم هم دیگه یادم نیست. ولی هربار که یکم صمیمی میشیم دوباره ازاینحورسوالا میپرسه

یخ فروش جهنم.معلم فراری