2777
2789

ملاقات خصوصی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالی ترین فیلم ایران شاهکار محشر ...درخت گردو غریب علفزار

نظر شخصیمه البته. شما هم نظرتونو بگید

به نظر من غریب برای کسی خوبه که اطلاعاتش درباره کردستان زیاد باشه یا حداقل بدونه چه اتفاقی افتاده. 

من تا نصفه دیدم متوجه نشدم. اومدم اینجا از بقیه پرسیدم که چی به چیه. شما چی؟ 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

2805
درسته من اطلاعاتم زیاد بود ...ولی قشنگه ..فیلم چ رو هم ببین یا سریال سوران

اینا هم درباره کردستانه؟ 

دوست دارم دربارشون کتاب معتبر بخونم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم. شما چی پیشنهاد میدید؟ 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

اینا هم درباره کردستانه؟ دوست دارم دربارشون کتاب معتبر بخونم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم. شما چی پیش ...

آره عزیزم 

کتاب روزهای سبز کردستان خوب بود ...فقط همینو خوندم درخت گردو هم بیین 

غریب 

چ 

داستان درباره اختلاف حزب ها جدایی کردستانه

آره عزیزم کتاب روزهای سبز کردستان خوب بود ...فقط همینو خوندم درخت گردو هم بیین غریب چ داستان درباره ...

خیلی ممنون