2777
2789
تو این وادیا نیستم

من فهمیدم به خاطر چیزایی که تبلیغ میکنن میگید ولی اونجا هم پیشرفته نیست.اصلا مثلاً ریاض چند تا خیابونش قابل گشتنه یکم از خیابونای ام اثری دور بشی فکر می‌کنی رفتی حلبی آباد شما که میگی رفتم پس باید بدونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دوستان عزیزم شب خوش 

خوش گذشت🤭👋👋

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

همش فکرتون به.... عرباس😂

ولی کلا خیلی چندش آورن

یک همکلاسی داشتم دختر سفید چشم سبز

این با یک پسر عراقی آشنا شده بود

پسره میخواست به زور بوسش کنه

یعنی اصلا حریم خصوصی زنها براشون تعریف نشده

کلا یک طوری ان 

همش میخوان به آدم نزدیک شن. نمیدونم چطوری بگم

خیلی حس میکنن جذابن😂😂😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
شرایط بد هست درسته ولی تو خیلی از کشورا جنگه وفقره وهزار مشکل دیگه اما مردمش کشورشونو دوست دارن اصل ...

عزیزم وقتی نتونستن کشور رو قشنگ اداره کنن ما سنگشو ب سینه بزنیم؟؟؟ ی نگاه ب ریشه بنداز …

ولی کلا خیلی چندش آورنیک همکلاسی داشتم دختر سفید چشم سبزاین با یک پسر عراقی آشنا شده بودپسره میخواست ...

عراق باز خوبه یکم سرشون میشه

بعضی از مردم عربستان از عراق قطعا بدترن

تا پاتو تو عربستان نذاری درک نمیکنی

اینا رو به همین خانم بگی انگار یا خوشش میاد یا اینکه یه ویژگی بد میبینه میگه تو این وادیا‌ نیست

باز خداروشکر بحث اون کشورها وسط کشیده شد که شما یه بهانه‌ای بیاری

وگرنه چی رو میخواستی بکوبی توی سر مردم ناراضی؟ 

تو جای همشون برو بساز وقتی اینقدر ادعا داری.برو وضعیت ایرانو درست کن اگه میتونی

قطعا به نسبت وسعم همین کار رو خواهم کرد.

همین طور که همین اعلام تعلق خاطر به کشورمون تو محیط مجازی قدمی در همون راستاست.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
شرایط بد هست درسته ولی تو خیلی از کشورا جنگه وفقره وهزار مشکل دیگه اما مردمش کشورشونو دوست دارن اصل ...

ما میریم 

امیدوارم اون که موند بتونه شرایط تغییر بده ماهم تشویق اش میکنیم بهشم‌کاپ وطن دوستی میدیم‌

اما 

نه ... هیچی عوض نمیشه 

اونم می‌میره نمی‌تونه شرایط عوض‌کنه

واقعیت همینه عزیزم 

چی کنیم 

2810