2777
2789
عنوان

شکایت از کارای معلم

957 بازدید | 104 پست

سلام وقت تون بخیر دخترم سال اول و معلمشون دوتا مادر کنار خودش گذاشته و یکی از مادرا خیلی رو اعصاب انگار مدرسه و کلاس ب نامش زدن اصلا یعنی چی مادرا داخل کلاس باشن پس معلم برای چیه 

الان از آموزش پرورش میشه پیگیری کرد یا همه جا اینطوریه ک مادر از صبح با بچه اش داخل کلاس باشه تا ظهر 

مادرا نمایندن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بله

کاملاً قابل پیگیریه

اگه اختلال ایجاد کرده ورو بچه‌ها تاثیرمنفی داره حتماً اقدام کنید

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
چه عجیب😂لابد بچشون از اون‌بچه های وابستست ک بدون مادرش نمیمونه سر کلاسدرست نیست ولی خب چرا شما انقد ...

واقعا عجیبه من برا هرکسی میگم تعجب میکنن، یکی شون بچه اش وابسته است ک بنده خدا خیلی خوبه رفتارش یکی ب زور و ب بهانه خودشو جا داد ولی رفتاراش روی اعصابه.....ی مشکلی دخترش درست کرد من دوستانه بهش گفتم حالا کلا با من سرسنگین شده انگار طلب داره

شکایت کن گزارش بده یعنی چه دوماه ازسال رفته هنوز بچه بمادر وابسته

بچه ب مادر وابسته نیست مادر خیلی بیکاره، دوس داره کنار معلم باشه 

و اینکه معلم میگه من باید مادر کمک دستم باشه این دونفر دفترای بچه ها رو نگا میکنن همه کارای تصیح رو انجام میدن ب جز دفتر املا ک معلم نظارت داره

بلهکاملاً قابل پیگیریهاگه اختلال ایجاد کرده ورو بچه‌ها تاثیرمنفی داره حتماً اقدام کنید

دختر من دیروز اومده گریه ک بیا تو کلاس مامانایی ک داخل کلاس هستن بچه هاشون میز اول و معلم جاشون تغییر نمیده.....بعد اینا رو ب معلم میگی میگه ب بچه ها خیلی بها ندید و جلوه من جلوش خراب نکنید. آخه من ک چ میدونم بچه خبر میاره

دختر من دیروز اومده گریه ک بیا تو کلاس مامانایی ک داخل کلاس هستن بچه هاشون میز اول و معلم جاشون تغیی ...

اگه میخای جلوت خراب نشه بین بچه‌ها فرق نزار 

یعنی چه یه عده دائم جلو بشینن

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

اول به مدیر مدرسه بگید پیگیری کنه

اگه درست نشد بعد برید اداره.

اگه میخوان کمک کنن هم داخل کلاس نباشن دفترا رو جمع کنن برن بیرون کلاس بشینن تصحیح کنن

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
شکایت کن گزارش بده یعنی چه دوماه ازسال رفته هنوز بچه بمادر وابسته

عزیزم من خودم ی شاگرد داشتم مشکل روانشناسی داشت تا کلاس چهارم مادرش تو کلاس کنارش می‌نشست مادرش بچه سقط کرد بخاطر این وضعیت 

صدتا مشاور بردنش تا پنجم که خوب شد 

اوووف چه روزایی بود

وااااینم تازه مدشده کجااولیامیخوان برن بشینن سرکلاس از فرداشماهم بروبگودخترم نمخوادبیادکلاس ومیگه توهم باید باشی اینجوری ادب میشن ۱۶سال درس خوندم این عجیب ترین چیز بودابداکوتاه نیابرواموزش وپرورش

2810