2777
2789
عنوان

احتمال بارداری هست

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 35 پست
ممنون عزیزم. توکل بخدا. ان شاء الله هر چی ب خیر و صلاحمه پیش بیاد

انشاءالله برای بارداری بهتره اگر پسر میخواهید چهاردهمین روز پری اقدام کنید 

وشب درمیان 

برای دختر همون یه روز بعد پری

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله برای بارداری بهتره اگر پسر میخواهید چهاردهمین روز پری اقدام کنید وشب درمیان برای دختر همون ...

والا یه عده میگن بعد از پری چون رحم تمیزه احتمال پسر بیشتره. 

ب نطرم اینا همش احتماله. اون بالایی هر چی بخواد همون میشه

2805
سلام شما پریود شدین؟

سلام عزیزم نه امشبم نشدم. فعلا یک روز تاخیره اگه شد مثلا 5 روز میرم ببینم چرا اینطوری شده. 

اینقدر زیر دلم درد میکنه و سنگینه همش حس میکنم عفونتی کیستی چیزی هست

والا یه عده میگن بعد از پری چون رحم تمیزه احتمال پسر بیشتره. ب نطرم اینا همش احتماله. اون بالایی هر ...

نه عزیزم من سومین پسرم توراهه🤣 از من بپرس 

البته قطعی که نیست اما دقیقا رپز چهاردهم سیکل احتمال پسرزایی بیشتره

البته من بچه ی اولمو دختر می خواستم اما چون فکر میکردم فقط چهاردهم ودوسه روز بعدش احتمال بارداری هست اونموقع اقدام کردم

بعدها شنیدم قبل وبعد چهاردهم احتمال دخترزایی بیشتره

برای پسردارشدن اول شما ارضاشو بعد همسرت 

رابطه تونم عمیق باشه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میشه از علائمتون بگین؟

عزیزم زیر دلم خیلی سنگینه و. درد داره.امروز سر نماز ظهر زیر دلم وحشتناک سیخ زد طوری که منو یاد درد زایمان انداخت حدودا نیم ساعت همینطوری بودم. 

تا غروب احساس ادرار داشتم و ادرار نداشتم الان تقریبا برطرف شده. 

ترشح هم اصلا اصلا ندارم. کاملا قطع شده. مثل وقتی میخواد پریودی بیاد که کامل قطع میشه. 

عزیزم زیر دلم خیلی سنگینه و. درد داره.امروز سر نماز ظهر زیر دلم وحشتناک سیخ زد طوری که منو یاد درد ز ...

منم دو روز مونده به موعدم واقعا درد دارم زیر دلم و سینه هام کمرمم درد داره خیلی خسته هم میشم این ماه دارو خوردم تحت نظر دکترم من حتی ببخشید واژنمم تیر میکشه کاش باردارم باشیم من بچه دوم میخوام صبح تست زدم کلی نا امید شدم

نه عزیزم من سومین پسرم توراهه🤣 از من بپرس البته قطعی که نیست اما دقیقا رپز چهاردهم سیکل احتمال پسرز ...

عزیزم ان شاالله بسلامتی. 

سرباز امام زمان باشن ان شاء الله. من الحمدلله دوتا دختر سالم دارم واقعا اون موقع تو فاز روز تخمک گذاری و.... نبودم.اصلا نمیدونم اقدامام چ روزایی بوده. 

نزدیک به یک ساله میخوام اقدام کنم اما هر بار چیزی پیش میاد و. نمیشه و منم میگم حکمتی داره لابد. تا اینکه از 4 ماه پیش دیگه مصمم شدم یه مقدار هم خودم هم همسرم رو گرم کردم با انواع گرمیجات.اقدام رفتیم دقیقا شبی ک کیت پررنگ شد برای من چون پری حدودا 35 روزست همون حوالی 19 الی 20 ام تخمک گذاریه. خیلی بهش امیدوار و مطمئن بودم اما خدا خواست و. نشد و. دقیقا سر موعد حالم گرفته شد. ماه بعدشم نشد اقدام کنیم این ماه هم قرار گذاشتیم از شب بعد از پری یک شب در میون داشته باشیم ک البته مطمئن بودم نمیشه. خلاصه که فقط تنها تایم خالیمون همون یک شب بعد از پری بود. اصلا هم بهش امیدوار نبودم همون موقع. تخمک گذاریم وسط قمر در عقرب بود اما سر موعد اصلا علائم تخمک گذاری نداشتم نه ترشحی نه چیزی.

این ماه اتفاقایی افتاد ک همسرم یه مقدار افسرده شدن و از نظر روحی به هم ریختن با خودم گفتم پس فعلا تا چند ماه اقدام تعطیل. یه طورایی دلم گرفت گفتم ینی ممکنه باردار باشم این ماه؟! بازم به خودم میگم صبر داشته باش خدا هر موقع صلاح بدونه دامنتون سبز میکنه

منم دو روز مونده به موعدم واقعا درد دارم زیر دلم و سینه هام کمرمم درد داره خیلی خسته هم میشم این ماه ...

ناامید نباش عزیزم.ان شاالله خدا به زودی دامنتو سبز میکنه. برای بی بی چک اصلا عجله نکن. بذار 5 روز از موعد بگذره بعد اقدام کن

یه طورایی یقین دارم ک منفی میشه. چون هم هیچ ترشحی ندارم و هم اینکه حس میکنم این درده ینی اینکه دارم ...

ای بابا  منم همون حس شمارو دارم یکم ترشح دارم شیری 

من بهمن پارسال باردار شدم کلا خبر نداشتم و فقط یک بار بعد پاکی اقدام کردم اصلا به بارداری فکرم نکرده بودم اصلا علائمم نداشتم ولی توی ۸ هفته خیلی بد جوری با درد و عذاب سقط کردم متاسفانه 🥺

2810