2777
2789
عنوان

اگ الان فقط یه ارزوت براورده بشه 🥺❤️چی میخای

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 158 پست
ملکه پاییز رحم کن ب خودت دخترجسم و روحت هم اذیتنخدا میدونه ک میدونم چقدر الان دلت ی خواب میخوادک بگی ...

هرچهارشنبه نماز حاجت امام جواد رو میخونم انقد التماسشون‌میکنم رفتم مشهد هم کلی نذری دادم انقد چی نذر کردم منتظرم بشه فقط حاجتم براورده..برم ی دفتر بگیرم همه رو بنویسم با عشق نذرامو ادا کنم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
هر کسی حاجت خودش براش سخت تر دردناک تره اسی از درد عشق میسوزه من از درد مستأجری و یکی از درد مادر نش ...

توکل ک کنی و تسلیم ک بشی

اون امتحان تموم میشه

و حل میشه اون مسئله

۱۴۰۳/۰۳/۰۳ با نگاه پروردگارم و لطف ۱۴ معصوم حاجت روا میشم ان شاءالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچهارشنبه نماز حاجت امام جواد رو میخونم انقد التماسشون‌میکنم رفتم مشهد هم کلی نذری دادم انقد چی نذر ...

این بار سنگین و بذار زمین 

و تسلیم شو

من تسلیم شدم و دیدم اثرشو

خدا یکی رو با درد عشق یکی رو با بی پولی یکی رو با مریضی یکی رو با همسر بد امتحان میکنه ببین ته تهشو ...

میدونی من خدا خیلی جاها دستمو گرفته واقعا تو اوج نا امیدی خدا بوده تو زندگیم تنها کسی که واقعا آرومم می‌کنه خداست ولی مدتیه هر چی التماس میکنم دعا میکنم به حاجتم نمیرسم یه وقت ها غر میزنم باخدا دعوا میکنم می‌دونی شده بهترین دوستم مدتیه یه حالی شدم دلم برای خودم میسوزه میگم واقعا این همه التماس منو خدا نمی‌بینه دلش نمیسوزه برام چرا بهم به خونه نمیده وقتی این همه ارزوشو دارم یه خونه کوچیکه راضی ام بازم میگم خدایا ناشکری نمیکنم خیلی چیزها بهم دادی دوباره شکر میکنم با خودم درگیر شدم این داره اذیتم می‌کنه نمیتونم بیخیال خواسته ام بشم و دوست هم ندارم ناشکری کنم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
2805
میدونی من خدا خیلی جاها دستمو گرفته واقعا تو اوج نا امیدی خدا بوده تو زندگیم تنها کسی که واقعا آرومم ...

شکرگذاری ک آثار خیلی خوبی داره افرین

اندفه ب امام جواد متوسل شو 

جواب میگیری

نگران نباش خزانه غیب خدا خیلییی بزرگه

شکرگذاری ک آثار خیلی خوبی داره افریناندفه ب امام جواد متوسل شو جواب میگیرینگران نباش خزانه غیب خدا خ ...

چشم حتما ممنونم ⁦♥️⁩

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
ی کلیپ دیدم امروز فقط داشت راجب بعد ظهور حرف می‌زد دقت کن فقط شنیدم ندیدماااشنیدن کی بود مانند دیدنو ...

در حد شنيدن كه خيلي شنيديم ان شاالله زنده باشيم ببينيم

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)